Lena Philipsson

Lena Philipsson

fredag 24 augusti, kl 20:00

konsert Lena Philipsson

Lena Philipsson på omfattande turné sommaren 2018 2006 var året då Lena Philipsson som senast genomförde en egen sommarturné. Sommaren 2018, tolv år senare, intar hon alltså återigen de stora scenerna runt om i Sverige då hon bland annat besöker olika festivaler varvat med egna kvällar på exempelvis Gröna Lund och Liseberg.

I november förra året genomförde Lena Philipsson sin allra sista föreställning av -?Jag är ingen älskling-?. En föreställning där Lena själv stod för manuset och som framfördes i närmare två år både på fast scen och på turné, hyllades i media och älskades av 120 000 besökare.

Nu är det äntligen dags för Lena Philipsson att bege sig ut på vägarna igen och möta Sverige i sin finaste skrud, nämligen sommaren. Det var tolv år sedan sist så räkna med en kväll fylld av massor av hits från hela Lenas karriär!

Arrangör Nöjet Konsert AB. Tider Insläppstid: 18:00 På scen: ca 20:00 Åldersgräns Åldersgräns: 18 år.

Övrig information:
-OBS! Vi är ett kontantfritt hotell och tar därmed endast betalning via kort eller swish. Gäller även konsertområdet! -Ej medtag av egen mat och dryck. Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat. -Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.

TÄNK PÅ!! Det kommer vara mycket trafik, så planera att komma i god tid.

Bordsbokning www.stenungsbaden.se/boka-bord Läs mer via www.nojet.se

Hitta till Stenungsbaden

Stenungsbaden
Södra Stenungsön
44448 Stenungsund

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

fredag 24 augusti, kl 20:00
Visa alla datum ››

Stenungsbaden
Södra Stenungsön
44448 Stenungsund

ticketmaster Pris 495 kr