Niclas Frisk's Atomic Wings (Atomic Swing) i Stelors Lada

Niclas Frisk's Atomic Wings (Atomic Swing) i Stelors Lada

tisdag 17 juli, kl 22:00

konsert

Return to the Atomic Ship!

Niclas Frisk meddelar att han kommer göra några utvalda spelningar runt om i Sverige och Norden under namnet Atomic Wings.

-Likt Marie Curie som vid upptäckten av radium i Paris 1898 satt jag 1992 på nätterna i studion i Koppom och fascinerades av den i mörkret nästan självlysande energin som fanns på mastertejperna vi just spelat in med Atomic Swing. Vad var det vi hade gjort? Var det en evig mental energikälla? Var det farligt? Vet ej men 2018 inser jag att energin i grundämnet Atomic verkar lysa i mörkret fortfarande trots att bandmedlemmar/labbmedarbetare har spridits för vinden under årens lopp. Andra grundämnen och kombinationer har utvecklats under åren här i labbet men det med den långsammaste halveringstiden verkar utan tvekan vara Atomic. Den verkar fortfarande överglänsa allt 26 år senare.

Med en omstrukturering i molekyluppbyggnaden 2018 hoppas jag uppnå en mer effektiv och mer hanterbar explosionseffekt. Vad betyder detta då rent konkret? Jag kommer sätta ihop ett live band och göra Atomic låtar men även ett och annat russing ur andra skivor jag gjort sen dess. Ser mycket fram emot detta under namnet: Niclas Frisk's Atomic Wings Välkommen till en svängig kväll i Stelors lada!

Tider Insläppstid: kl. 19:00 Hemsida Stelor www.stelor.se

Hitta till Stelors Lada

Stelors Lada
Hotel Stelor
62230 Gotlands Tofta

Biljetter och priser

tisdag 17 juli, kl 22:00
Visa alla datum ››

Stelors Lada
Hotel Stelor
62230 Gotlands Tofta

ticketmaster Pris 379 kr