Danskväll med Streaplers och Sannex

Danskväll med Streaplers och Sannex

fredag 4 januari, kl 19:30

Dansband Streaplers Sannex

Nonstop-dans till två av dans-Sveriges publikfavoriter!

Streaplers inleder sitt 60:onde år som turnerande dansband på Arena Varberg den 4e januari 2019! Givetvis har bandet bytt ut medlemmar under årens gång men de har vårdat sitt varumärke otroligt väl med det patenterade Streaplers-gunget i bugglåtarna och de snygga foxlåtarna och balladerna.

Trots många turnémil vill Streaplers fortsätta framåt och förnya sig, utan att glömma sina rötter. Den senaste utmärkelsen blev en Guldklav för årets album 2018, med albumet "Just ikväll”.

Streaplers består av:
Kjetil Granli – trummor och sång
Kenny Samuelsson- gitarr och sång
Anders Larsson – Keyboard och sång
Henrik Göransson – Gitarr och kör
Samt Per Lundin – Bas och kör

Sannex har de senaste åren lyckats i stenhård konkurrens vinna både titeln som Årets dansband, ta hem en Grammis och en vinna en Guldklav. Efter succén på Allsång på skansen 2017 har bandet gjort en stor satsning på att ta in ännu mera country i sin repertoar och började året 2018 med en resa till Nashville där de spelade in halva sitt nya album. Andra halvan spelades in i Sverige med Jill Johnsons producent Amir Aly och skivan speglar just det kliv bandet tar ihop med nya skivbolaget BMG. Med ny skiva är siktet mot den absoluta toppen!

Detta är några bevis på Sannex framgång, men det största beviset är publiken som återkommer gång på gång. Sannex har och kommer alltid att ge allt på scenen för att både publik och arrangörer ska få en oförglömlig kväll.

Sannex består av:
Andreas , sång & gitarr
Micke, trummor & sång
Jon-Emil, bas & sång
Patrich, klaviatur & sång

Hitta till Sparbankshallen / Nöjeshallen

Sparbankshallen / Nöjeshallen
Kattegattsvägen 26
43250 Varberg

Biljetter och priser

fredag 4 januari, kl 19:30
Visa alla datum ››

Sparbankshallen / Nöjeshallen
Kattegattsvägen 26
43250 Varberg

tickster Danskväll 325 kr