Doug Seegers + Cicci Landén Band

Doug Seegers + Cicci Landén Band

söndag 25 augusti, kl 18:00

konsert Doug Seegers Cicci Landén

Publikfavoriten Doug Seegers med band återvänder till Solhällan i Löderup söndag den 25:e augusti! Inleder kvällen gör Cicci Landén Band. Cicci har tidigare år sjungit duett med Doug på "Going Down To the River". Vi hoppas på favorit i repris! Öppnar kl.14. På scen från ca kl.17. Fysiska biljetter finns på Folk å Rock, Solhällan i Löderup eller Ystad Turistbyrå. Mat: pizza, räkmackor, fika och grillat.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige, debutalbumet sålde platina, fått A-rotation på alla stora radiokanaler och har legat högt på försäljningslistorna med såväl soloskivor, duettalbum med Jill Johnson och julalbum.

Han har gjort mer än 500 konserter sedan genombrottet och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat.

Kanske är det sista chansen på länge att se Doug “Cinderella man” Seegers i Sverige nu till sommaren, under våren släpps hans nya album, inspelat i Los Angeles med en monsterbudget från skivbolaget och siktet är inställt på den Nordamerikanska marknaden.

Hitta till Solhällan Löderup

Solhällan Löderup
Parkgatan 5
27640 Löderup

Biljetter och priser

söndag 25 augusti, kl 18:00
Visa alla datum ››

Solhällan Löderup
Parkgatan 5
27640 Löderup

tickster Doug Seegers + Cicci Landén Ba 345 kr