Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck

fredag 20 juli, kl 19:00

konsert Lars Winnerbäck

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné med band och stor scenproduktion.

Turnén tar sin början i hemstaden Linköping 29 juni och avslutas två månader senare i Stockholm.

Insläpp 17:30 Rullstolsplatser 077-170 70 70 Åldersgräns 13 år

unitedstage.se

Praktisk information:
Samtliga biljetter är ståplats. Det finns ingen uthämtning av biljetter på plats. Filt och picknick är välkommet att ta med. Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området. Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

På grund av säkerhetsskäl får inte sittpallar, campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer, barnvagnar och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring. Även husdjur lämnas hemma. På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får tyvärr inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna. Hyrstolar:
Man kan inte ta med egen stol men ett begränsat antal stolar finns för uthyrning och de kan du hyra på platsen i parken. Stolarna kommer placeras på lämpligt område.

Välkommen till en go afton.

Hitta till Sofiero

Sofiero
Sofierovägen 131
25284 Helsingborg

Biljetter och priser

fredag 20 juli, kl 19:00
Visa alla datum ››

Sofiero
Sofierovägen 131
25284 Helsingborg

evenemang.se Från 595 kr