CAROLA - Naket - en akustisk hitskonsert

CAROLA - Naket - en akustisk hitskonsert

fredag 19 juli, kl 20:00

konsert Carola

Carola ger akustiska hitskonserter i sommar - Så har ni aldrig sett Carola! 
Medan många artister i Sverige just nu gör storslagna shower gör Carola tvärtom och något hon aldrig gjort förut, en avskalad unplugged hitskonsert med personliga favoriter och endast två musiker på scen. I sommar ger hon sig ut på vägarna med turnén ”Naket – en akustisk hitskonsert” och den 19 juli gör hos stopp hos oss i Helsingborg på en helt ny scen - Sofiero Gård!

DETTA GÄLLER PÅ SOFIERO GÅRD:
Försäljning av mat och dryck signerat The Tivoli finns på området. På grund av säkerhetsskäl får inte stolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer... och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring. Även husdjur lämnas hemma. Ta väl hand om Sofiero Gård då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

PÅ GRUND AV ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen. Med tanke på åldersgränsen är barvagnar därför inte heller tillåtna.

HYRSTOLAR:
Som ovan information säger är det INTE tillåtet att ta med egen stol. Ett begränsat antal stolar finns för uthyrning på plats (50kr).

Hitta till Sofiero Gård

Sofiero Gård
Sofierovägen 126
252 84 Helsingborg

Biljetter och priser

fredag 19 juli, kl 20:00
Visa alla datum ››

Sofiero Gård
Sofierovägen 126
252 84 Helsingborg

tickster Konsertbiljett 495 kr