Jamladies Christmas Show

onsdag 8 december, kl 19:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Jamladies Christmas Show
jul julkonsert

”En musikalisk smällkaramell full av julstämning”

Varmt välkomna till vår julmiddag på Slottskrogen anno 2021 där ni bjuds på fyra serveringar vid bordet, dessertbuffé och en fantastisk dinnershow.

Likt Slottets historia sedan 700 år är i år vårt tema mångfald och inkludering. På Slottskrogen möts olika kulturer: en restaurangchef med finskt påbrå, sommelier med polskt påbrå, köksmästare från Frankrike och kock från Australien och vi har låtit detta spegla sig i vår meny. De har lagt ner sin själ i att skapa en helt unik julmiddag som speglas i maten och allt är givetvis lagat från grunden. Vi vill att alla ska känna sig välkomna hos oss och har därför skapat en middag oavsett om man tycker om fisk, kött eller om man är vegetarian.
Medan ni äter och emellan serveringarna kommer ni att få uppleva en fantastisk dinnershow. Just den här kvällen gästas vi av showtrion Jamladies från Göteborg med sin Christmas Show.

Låt dig svepas med i klassisk julmusik och komma i stämning inför högtiden som står för dörren. Njut av fantastiskt god och vällagad mat. Dansa och rycks med till superhits och musik som ni glömt att ni älskar. Allt framfört av Jamladies i deras fantastiska kostymkreationer.

En helkväll full av värme, samspel med publiken, god mat och show. Den perfekta uppladdningen inför julledigheten!

Öppettider:
18.00-sent Restaurangen öppen
19.00 Showen startar
21.30 Showen slutar

Meny:

Kall servering nr 1
Olika sorters sill, vegansk sill, skagenröra, vegansk röra samt räkor. Detta serveras med potatis, gräddfil och gräslök.

Kall servering nr 2
Snittar med anklever, snittar med tapenade, honungsskinka från Australien, kycklingpaté med pistagenötter, vegetarisk paté, rökt ankbröst samt rökt lax.

Varm servering nr 1
Moules (vinkokta musslor) med bröd samt vegansk moule med bröd.

Varm servering nr 2
Olika vegetariska finska lådor, köttbullar, viltköttbullar, veganska bullar, korv, polsk bigos (surkålsgryta) samt fransk kastanjeröra.

Gottebordet
Fruktkaka från Australien, polsk ostkaka, marängpaj, tryfflar, ost, frukt, marmelad samt fudge.

Hitta till Slottskrogen - Nyköpingshus

Slottskrogen - Nyköpingshus
Nyköpingshus Vallgatan 2
611 32 Nyköping
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

onsdag 8 december, kl 19:00
Visa fler datum ››

Slottskrogen - Nyköpingshus
Nyköpingshus Vallgatan 2
611 32 Nyköping

tickster