ShitKid - Holy Now

ShitKid - Holy Now

lördag 15 december, kl 20:00

konsert ShitKid

PNKSLM & Lazy Octopus:

ShitKid
Holy Now
+ fler artister TBA

15 december
20.00 - 03.00
Slaktkyrkan

ShitKid, aka 25-åriga Åsa Söderqvist, debuterade med singeln “Oh Please Be A Cocky Cool Kid” våren 2016 och uppmärksammades omedelbart av bland andra The FADER, Dazed, P3 och SVTs Gomorron och på bara två år har hon hunnit bli en av Sveriges mest omtalade nya artister, turnerat världen runt
och hyllats av såväl internationell och nationell press för sina tre EP-släpp och debutalbumet Fish. Med ett unikt sound som beskrivits som anti-pop-heminspelad lo-fi-pop skriven, inspelad och producerad av Åsa själv som präglas av influenser från bland annat grunge, garagerock och mainstreampop, har ShitKid trätt fram som en av Skandinaviens mest spännande nya artister på länge, en sorts motpol till polerad radiopop.

Holy Now både förvaltar och förnyar en indiepop byggd kring medryckande melodier och upprivande texter. Låtar om en ovilja att växa upp och att hålla sig borta. Tidlös popmusik med intima melodier, gastande trummor och spretande gitarrer. Släppte i våras sitt hyllade debutalbum ’Think I Need The Light’ via Lazy Octopus Records.

Hitta till Slaktkyrkan

Slaktkyrkan
Styckmästargatan 10
12162 Stockholm

Biljetter och priser

lördag 15 december, kl 20:00
Visa alla datum ››

Slaktkyrkan
Styckmästargatan 10
12162 Stockholm

tickster PNKSLM & Lazy Octopus 225 kr