Eivør - Segl Album Tour 2020

fredag 1 oktober, kl 20:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Eivør - Segl Album Tour 2020
konsert eivør

Presenteras av: KB West
Åldersgräns 18 år

Färöarnas starkast lysande stjärna Eivør släpper nya albumet "Segl" och återvänder till Stockholm för en konsert på Slaktkyrkan den 7 oktober!

Eivør är den färöiska sångerskan, låtskriverskan och musikern vars trollbindande stämma gjorts alltmer hörd på sistone. Utöver flertalet soloalbum har hon på senare år även bjudits in till att komponera material och bidra med sång till soundtrack för såväl större filmer som serier.

Grunden till Eivørs nästan fanatiska passion för musik lades tidigt under uppväxten på Syðrugøta, en av de nordligaste Färöarna. Vid 16 års ålder gav hon ut sin självbetitlade debutskiva. Sedan dess har hon fortsatt rakt framåt med samma artistiska frenesi. Hon har skaffat sig en musikalisk bredd där hon provat allt från jazz till electropop.

Inspirationen till att skapa musik kom från rötterna i den traditionella färöiska musiken, men allteftersom hennes musikaliska resa har fortsatt, har musiken ändrat form på vägen. Hon har utforskat nya ljud och tillvägagångssättet i arbetet, men har alltid behållit rötterna i sina alster, oavsett hur hon klätt upp dem. Hon sjunger om teman som kärlek, förlust, minnen, frihet och natur. Hennes röst är unik i sin intimitet och hon är en skicklig konstnär som fångar och uttrycker sin musik på sitt alldeles egna vis.

Vi ser fram mot en kväll med en strålande liveartist som alltid har en livlig och varm scennärvaro!

Hitta till Slaktkyrkan

Slaktkyrkan
Styckmästargatan 10
12162 Stockholm

Biljetter och priser

fredag 1 oktober, kl 20:00
Visa fler datum ››

Slaktkyrkan
Styckmästargatan 10
12162 Stockholm

tickster