Voice Of Reason

Voice Of Reason

lördag 18 maj, kl 19:30

standup
”I'm what you'd call ethnically Catholic. Don't believe in God, still hate Rangers...”

DARA Ó BRIAIN PÅ EUROPATURNÉ 2019
- Besöker sju norska städer!

Under första halvåret 2019 anordnar A Comic Soul en Europaturné med Irlands mest framgångsrika exportvara efterGuinness och whiskey, nämligen komikern och programledaren Dara Ó Briain!

Europaturnén startar den 26 januari i Tromsø och avslutas i Amsterdam den 26 maj. På vägen stannar han naturligtvis i alla de stora norska städerna.

– Sist Dara Ó Briain kom till Norge sålde biljetterna slut, så vi är mycket glada att meddela att han gör nedslag i ännu fler städer i Norge den här gången, säger Sindre Nordby från arrangören A Comic Soul.

Se datum och platser i turnélistan nedan!

Komikern och programledaren Dara Ó Briain har i åratal kallats "Englands mest populära irländare" och har varit ett återkommande inslag på Live at the Apollo minst lika länge.

Hans vassa kommentarer, hans intelligenta humor och hans eget underfundiga sätt att titta på samhället omkring oss har gjort Dara Ó Briain till en av världens mest populära komiker.

Sedan 2005 har han haft Jon Almaas roll i BBC-programmet "Mock the Week" - den ursprungliga versionen av norska programmet Nytt På Nytt, och han är självklart en frekvent gäst i det populära programmet QI och i Would I Lie To You på samma kanal.

Men det är inte bara Daras fantastiska humor som gjort att en av världens största TV-kanaler har kommit att favorisera honom, han är också BBC:s talesperson för "Science and Space" och leder kanalens marathonsändningar varje gång de brittiska astronauterna gör nya "stunt" i rymden. Hans entusiastiska intresse för vetenskap är uppenbart i en fantastisk dokumentär där han intervjuade Stephen Hawking.  Se intervjun Här.
Dara var också programledare i den brittiska utgåvan av The Apprentice i 5 år, men där slutar alla likheter med Donald Trump :-D!

Förra gången den hysteriskt rolige mannen besökte Norge var i samband med hans senaste Europaturné 2013. Alla föreställningar sålde slut. Överallt. I Oslo, Bergen, Stockholm, Amsterdam, Antwerpen... Alla. Med undantag för Tromsø. Där var en tjugondel av biljetterna kvar. Det hindrar inte Dara O'Briain från att börja sin nya turné där. I Tromsø vill säga. Vi hoppas att de sista 5% av Tromsøborna lägger den 26 januari 2019 på minnet.

”If we were truly created by God, why do we occasionally bite the insides of our mouths?”


DARA Ó BRIAIN - TURNÉPLAN 2019

26/1 – Tromsø, The Edge

27/1 – Bodø, Havet

28/1 – Trondheim, Olavshallen

***

3/2 – Reykjavik, Harpa

***

28/4 – Helsingfors, House of Culture

29/4 – Tallinn, Vene Kultuurikeskus

***

4/5 – Oslo, Folketeateret

11/5 – Kristiansand, Kilden

12/5 – Göteborg, Konserthuset

13/5 – Stavanger, Stavanger Konserthus

14/5 – Bergen, Grieghallen

16/5 – Stockholm, China Theatern

17/5 – Köpenhamn, Bremen Theater

18/5 – Malmö, Slagthuset

22/5 – Antwerpen, Stadthalle

23/5 – Brussel, Circus Royal

24/5 – Köln, Theater Am Tanzbrunnen

25/5 – Amsterdam, Carre

26/5 – Amsterdam, Carre Dörrar öppnas kl. 18:30
För bokning av rullstolsplatser, kontakta Eventims kundservice 077-11 30 150

Hitta till Slagthuset

Slagthuset
Jörgen Kocksgatan 7 A
21120 Malmö

Biljetter och priser

lördag 18 maj, kl 19:30
Visa alla datum ››

Slagthuset
Jörgen Kocksgatan 7 A
21120 Malmö

venuepoint Sittplats 405 kr
Onumrerat 0 kr