CREEDENCE TRIBUTE

lördag 17 november, kl 20:30

CREEDENCE TRIBUTE   En helt ny show! “THE MIDNIGHT SPECIAL TOUR” Efter den succéartade och utsålda konserthusturnén hösten 2017 och våren 2018 är det nu dags för Creedence Tribute att åka ut på de svenska vägarna igen. Den här gången med en helt ny show, ”The Midnight Special Tour”.

Publiken återigen uppleva, låtarna och nya intressanta och roliga historier om ett av världen största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är så nära originalet att man faktiskt upplever som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

Den helt nya showen kommer att bli på den största hyllningskonserten någonsin till CCR.

Röster ur publiken: ”Helt fantastiskt! Har varit på 2 konserter bägge helt fantastiska!  Vilka musiker ni är! Wow!!”.

”Tack för en fantastisk nostalgikväll i Sandviken 24/11! Ni är grymma!”.

”Ett härligt samspelt gäng, som tar CCR till oanade höjder. Har nu sett dom 3 ggr, det blir en 4:e oxå.”.

”Tack för en oförglömlig kväll. Vi njöt från första till sista ackord!”.

”Det var det bästa jag hört på mycket länge! Fan vad nära ni är originalet tack så mycket för kvällen!”.

”Helt suveräna musiker och toppenlåtar. Upplägget var jättebra med historien om Creedence, bakgrundsbilder o filmer o ljuset. En toppenkväll. Tack för en fantastisk upplevelse!”.

”Woooow-faktorn slår i taket; har nu sett Er i Askersund och igår i Sandviken - ni är alla HEELT fantastiska musiker med ett unikt koncept!!! Från en Creedence älskare!”.

Föreställningslängd ca 2h10min inkl. paus.

https //www.youtube.com/embed/ATXXcFqvMbM https //www.youtube.com/embed/O1QZlJ0r4zs

Biljettpris Ordinarie 495 SEK (inkl serviceavgift 35 SEK). Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter. För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Askersunds Turist- & Evenemangsbyrå via mail info@visitaskersund.se eller tel 0583-810 88.

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se.

Hitta till Sjöängen

Sjöängen
Sundsbrogatan
69630 Askersund

Biljetter och priser

lördag 17 november, kl 20:30
Visa alla datum ››

Sjöängen
Sundsbrogatan
69630 Askersund

nortic Från 495 kr