Markoolio

Markoolio

lördag 28 september, kl 21:00

konsert Markoolio

Välkommen

★ Markoolio ★

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. Just nu upplever Markoolio en renässans och på Emmabodafestivalen 2018 samlade han upp emot 10 000 glada festivalbesökare framför scenen!

Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen. En ostoppbar maskin. Marko "Markoolio" Lehtosalo är älskad av alla.

För att nämna några av alla sidoprojekt Markoolio har antagit under sin karriär, så har han lett barnprogrammet "FF" där han blev "Dr Mugg" med alla barn i Sverige och som Tyke Mörbult i serien Hem till Midgård blev han älskad av de lite äldre. Han har tävlat i och varit programledare för Melodifestivalen, varit programledare i RIX Morronzoo (RIX FM), spelat flertalet teaterroller och spelat en av huvudkaraktärerna i TV-serien "Familjen Rysberg", som 2016 mottog TV-priset "Kristallen" för Årets barn- och ungdomsunderhållning. 2018 gjorde Marko "Markoolio" Lehtosalo ett mycket uppskattat och vällyssnat Sommar i P1. Han visade då upp en annan sida av sig själv och berättade bland annat om sin svåra uppväxt.

Förköpsbiljetter:
► Via Tickster: 200 kr
► Early Bird: 150kr (Begränsat antal)

★ i Entrén 240 :-

ÖVRIG INFO:

• Öppettider
Öppnar: 21:00
Stänger: 01:30

• Åldersgräns
18 års ålder, gäller även i målsmans sällskap!
Medtag giltig legitimation oavsett ålder

• Rätt att neka inträde
Kom ej i berusat tillstånd, vi har full rätt att neka tillträde för berusade gäster det gäller även om man köpt förköpsbiljett. Vi betalar ej tillbaka entréavgiften i sådant fall.

• Förköpsbiljetter
Skriv ut biljetten, eller ha den framme i telefonen, förbered detta innan du kommer fram i entrén för minskad köbildning och snabbare service!

När börjar bandet/artisten spela?
Dansband börjar att spela c:a 30 minuter efter öppning
Tid för övriga artistuppträdanden bestäms under kvällen.

Det finns en väl tilltagen parkering i anslutning till Sigges loge där det är tillåtet att parkera husvagn, husbuss och liknande. Det går ej att förboka några platser innan evenemangen och det finns inga garantier för att man får plats om man kommer sent.

Större sällskap?

Vi samarbetar med:

Gislaveds Trafik AB 0371-58 61 50
Limmared Buss & Taxi AB 0325-710 85

-------------------------------------------------------------
Boende finns att boka på Hotell Nissastigen

Bokas via
www.hotellnissastigense/
eller via telefon 0371-58 90 00

Hotell Nissastigen
Stortorget 2
330 32 Gislaved
-----------------------------------------------------------
• Frågor?

Skriv till oss via PM på Facebook (Sigges Loge)

Varmt välkomna!

Hitta till Sigges Loge

Sigges Loge
Stora Bäckshult 1
335 92 Nissafors

Biljetter och priser

lördag 28 september, kl 21:00
Visa alla datum ››

Sigges Loge
Stora Bäckshult 1
335 92 Nissafors

tickster Early Bird (Rabatt Biljett) 150 kr
Förköpsbiljett 200 kr