Moonica Mac

lördag 26 mars 2022, kl 19:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Moonica Mac
konsert moonica mac

##Frihamnen Event och Blixten & CO presenterar:

Moonica Mac släppte sitt debutalbum ”Stark & Sårbar” 2019 och har sedan dess skapat sig en alldeles egen plats på den svenska musikscenen. Henne röst liknas inte sällan vid en modern Monica Zetterlund och hennes musik har beskrivits som en blandning av Lana Del Rey och Cornelis Wreesvijk.

Många är dom som tröstats av Moonica Macs trollbindande stämma. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Hon påminner om att det finns en styrka i att vara sårbar och att vi inte är ensamma med alla våra känslor. Med låtar som ”Till slutet av augusti”, ”Ibland” och ”Alaska/All aska” har hon nåt miljontals lyssningar på Spotify och om sägnen stämmer, sägs det att ingen som möter hennes toner lämnas oberörd.

Moonica Mac skapar alltid en magisk stämning med sin musik och lika så en smått trolsk kontakt med sin publik. Under början av sin karriär har hon hunnit spela på bla Grammis Galan och Late Night Concert -TV4, gästat Augustifamiljen och varit support under Miss Li’s vårturné 2020. Trots hennes organiska och jordnära framtoning är hon en starkt strålande stjärna vars spännande musikaliska resa är något alla vill följa med på!

Hitta till Sagateatern

Sagateatern
Österlånggatan 59
50337 Borås
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

lördag 26 mars 2022, kl 19:00
Visa fler datum ››

Sagateatern
Österlånggatan 59
50337 Borås

tickster