Mammas Nya Kille firar jul på måfå

Mammas Nya Kille firar jul på måfå

lördag 22 december, kl 16:00

jul humor föreställning

Mammas Nya Kille firar jul på måfå
Presenteras tillsammans med Södra Teatern

Göm chokladasken, förankra julgranen i taket, dubbelkolla att du har jordfelsbrytare och glöm levande ljus för nu plingar det på dörren, Mammas Nya kille firar jul på måfå.

När Mammas Nya Kille firar jul sker det planlöst och bland de ogenomtänkta julfirarna hittar vi en skönsjungande Markko, en slumpstyrd Mirjo, en julilsken Lars Stenberg, en oefterhärmlig Thunder, en soltörstande Jessica samt Katla som trippar fram på tårna.
– Det känns jättekul att få stå på scenen igen och bjuda vår fina publik på något oväntat, säger Olof Wretling på en sprakig linje någonstans utanför Robertsfors, när vi når honom tjuvhuggandes en julgran redan i augusti, lite på måfå.

Efter publiksuccén »Ett Kunskapslyft« som sågs av 45 000 besökare återvänder Bengt Strömbro och det egensinniga persongalleriet till scenen. »Mammas nya Kille – firar jul på måfå« är en schwajnigt rolig och oberäknelig julföre- ställning som tar julfirandet till en ny nivå.

»Mammas Nya Kille« sändes för första gången hösten 2005 och programmet utsågs 2008 av P3:s lyssnare till det roligaste humorprogrammet genom tiderna. Programmet har belönats med Svenska Podradiopriset i kategorierna »Bästa svenska kanal« och »Bästa humorkanal« och nominerats till Stora Radiopriset två gånger. I sommar kunde vi höra »Mammas nya Kille« i Sveriges Radio P4.
»Mammas Nya Kille – firar jul på måfå« spelas under november och december i Umeå, Luleå, Skellefteå, Gävle och på Södra Teatern i Stockholm.

Längd: ca 90 min
Scenografi:Frederic Eklöf/Niklas Rudolfsson
Kostym: Sanna Nyström
Mask: Erika Nicklasson
Scenisk rådgivning: Kjell-Peder Johanson
Medverkande: Sven Björklund, Mattias Fransson, Bengt Strömbro, Olof Wretling, Sofia Wretling
Arrangör: Mammas Nya Kille

Hitta till Södra Teatern

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

Biljetter och priser

lördag 22 december, kl 16:00
Visa alla datum ››

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

tickster Ordinarie 220 kr