Emil Jensen – En gemensam galning

fredag 30 november, kl 19:00

musik föreställning Emil Jensen konsert

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar- och vinterprat i radio, är Emil Jensen tillbaka i höst med nytt album och ny föreställning med titeln ”En gemensam galning”.

– Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om föreställningen.

Emil Jensens liveframträdanden är just som sommarprat på scen, där hans låtskatt varvas med personliga mellansnack, komik och allvar, i en helt egen blandning.

Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

Förra succéföreställningen ”Flyktpotatis” lockade över 20 000 besökare över hela landet och avslutades på ett fullsatt Cirkus i Stockholm. Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick senast 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Just nu är han artist in residens på Vara Konserthus, han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”. Eller ”Tvångstankar för dagen” som Emil själv kallar det.

Föreställningen ”En gemensam galning” som spelas 17 gånger i höst innefattar hela tio kvällar på Södra Teatern i Stockholm. Albumet med samma namn släpps den 26 oktober.

Presenteras i samarbete med United Stage. Med reservation för ändringar.

Hitta till Södra Teatern

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

Biljetter och priser

fredag 30 november, kl 19:00
Visa alla datum ››

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

tickster "En gemensam galning" 375 kr