Strage on Stage – Luciakväll med Fredrik Strage

måndag 13 december, kl 19:30

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Strage on Stage – Luciakväll med Fredrik Strage
föreställning

Natten går tunga fjät den 13:e december men inte lika tunga som Fredrik Strages anekdoter när föreställningen "Strage on stage" återvänder till Södra teatern en sista gång.

Fira Lucia genom att se denna fusion av föreläsning och popkulturell predikan som handlar om rockmytologi, popnostalgi, idoldyrkan, vinylfetischism och oläsliga bandloggor.
Som skribent, poddare, författare och dj har Fredrik Strage i mer än 30 år ägnat sig åt popmusik.
På Södra teatern bjuder han på en underhållande och överraskande show om sitt liv vid kravallstaketet, om rädslan för att bryta lårbenshalsen i en moshpit och om huruvida musik betyder lika mycket nu som förr.

– På åttiotalet var "Luciarock" ett begrepp. Det arrangerades konserter och visades rockgalor i tv, säger Fredrik Strage.

Genom att framföra "Strage on stage" en sista gång på Lucia hoppas jag skapa samma vibbar som den klassiska Luciarocken som sändes från Westfalenhallen i Dortmund 1983 med bland andra Iron Maiden och Def Leppard.
Till skillnad från de banden spelar jag inte metal utan pratar bara om den. Men publiken kommer garanterat att headbanga även till "Strage on Stage".

Hitta till Södra Teatern

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

måndag 13 december, kl 19:30

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

tickster