Andreas Weise Christmas Evening

Evenemanget har varit

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Andreas Weise Christmas Evening
jul julkonsert andreas weise

**Andreas Weises Christmas Evening på Södra Teatern**

Känner du en stark längtan efter julen?
Den **2 december** kan du svepas in i julens underbara tid med **Andreas Weise**.

Välkommen till **Södra Teatern i Stockholm** för en exklusiv **julkonsert**.

**Andreas Weises** julmusik har med sina närmre *60 miljoner streams* globalt tagit svenska folket med storm. Idag är han en av Sveriges mest streamade artister över jul och många har längtat efter att få uppleva honom live igen. **Nu är det äntligen dags!**

Turnén, som går från Rydebäck via Trollhättan, till Malmö, Jättendal och Eskilstuna, adderar en mycket speciell spelning på Södra Teatern i Stockholm – en julinspirerad kväll för att fira släppet av live-EP:n som spelades in i samma lokal.

• För ganska exakt ett år sedan stod jag på **Södra Teaterns** anrika scen och spelade in **”WEISE’S CHRISTMAS”** inför tomma stolar, då fick vi satsa på en digital konsert. Att nu få återvända till samma lokal men inför publik känns helt magiskt, säger **Andreas Weise** och fortsätter:
• Vid inspelningen under pandemin mådde jag egentligen ganska dåligt, jag kände oro över livet och om jag någonsin skulle få stå på scen igen. Därför var dessa inspelningskvällar otroligt viktiga för mig. Jullåtarna på EP:n har hängt med mig i 7 år och jag trodde aldrig att det skulle bli sån succé världen över.

Live-EP:n “WEISE’S CHRISTMAS” släpps imorgon den 19 november.

**Biljetterna till julkonserten den 2 december på Södra Teatern i Stockholm finns ute nu på allthingslive.se/artist/andreas-weise.**

**Vi gillar säkra och trygga evenemang!** Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa ***vaccinationsbevis*** för att komma in på detta evenemang.
***Vaccinationsbevis*** gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från **1 dec**. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. ***Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget***.

**Välkommen!**

Hitta till Södra Teatern

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm
Hitta hotell via bookingsweden.se

Evenemanget har varit

Datum och tid för evenemanget har passerat och det går inte längre köpa biljetter.

torsdag 2 december, kl 19:30

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

tickster