A Soulful Christmas with Janice

lördag 18 december, kl 19:30

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

A Soulful Christmas with Janice
jul julkonsert janice

Den hyllade soul- och R&B-artisten **Janice** spelar i Stockholm för en oförglömlig julshow vid namn **”A Soulful Christmas with Janice”** på **Södra Teatern**. Under en kväll kommer den tidigare Tensta Gospel Choir-sångerskan tillsammans med sitt band tolka både klassiker och personliga favoriter i ren soul-anda. Biljetterna är nu släppta och finns på luger.se

**Janice** har de senaste åren tagit musikverige med storm och har uppmärksammats av både svenska och internationella tastemakers. Hon fortsätter att bevisa sin talang på den senaste EP:n Feelings Unresolved där man får ta del av hennes mäktiga röst i renodlade R&B-låtar och ballader om kärlek och avgrundsdjup sorg.

Den **18 december** tar **Janice** och hennes band med sig julstämningen till **Södra Teatern i Stockholm**: ”Det blir en varm, lidelsefull och innerlig kväll där julens ljus kommer skina genom ett prisma av Soul, Gospel och Rythm & Blues. Med tolkningar av klassiker och personliga favoriter kommer jag tillsammans med mitt band ta med er på en musikalisk julresa.”, säger **Janice**.

Biljetterna till **”A Soulful Christmas with Janice”** är nu släppta och finns på **luger.se**

**Vi gillar säkra och trygga evenemang!** Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa ***vaccinationsbevis*** för att komma in på detta evenemang.
***Vaccinationsbevis*** gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från **1 dec**. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. ***Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget***.

**Välkommen!**

Hitta till Södra Teatern

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

lördag 18 december, kl 19:30

Södra Teatern
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

tickster