En Hyllning till Ted Gärdestad

En Hyllning till Ted Gärdestad

fredag 18 oktober, kl 19:30

konsert tribute

En Hyllning till Ted Gärdestad – med Teds sista kompband 1991-1996
1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på “Frimis” i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Ted på det sätt han själv önskade. ”Vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta.” En hyllning till av de absolut största av våra kompositörer – Ted Gärdestad!
Bandet bestående av hela 13 personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför Ted & Kenneths musik & texter. Brödernas låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med till Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-Claque m.fl.
“Det bästa jag sett och hört “, ”Fantastiskt”, “Vilka musiker “, “Sångarna var otroliga “, “Underbara låtar och en del jag aldrig hört förut, suveränt bra!”, ”Verkligen värt att gå & se”, ”Det är grymt bra, har fortfarande rysningar efter en konsert förra året”
Några av de härliga kommentarer som hörts sägas av publiken efter konserterna. Det blandas musik med skildringar och sina personliga minnen från tiden med Ted. Konserterna har genomgående avslutats med stående ovationer och det märks att musiken har lämnat starka avtryck – de flesta har något minne som de kopplar till de underbara låtarna.
Längd: 2 x 60 minuter + paus
Arr: HPM Entertainment AB

Hitta till Söderhamns Teater

Söderhamns Teater
Norrtullsgatan 12
82631 Söderhamn

Biljetter och priser

fredag 18 oktober, kl 19:30
Visa alla datum ››

Söderhamns Teater
Norrtullsgatan 12
82631 Söderhamn

tickster En Hyllning till Ted Gärdestad 325 kr
OBS Ståplats Balkong 150 kr