Ett Drömspel

Ett Drömspel

torsdag 19 juli, kl 21:00

teater

Ett drömspel av August Strindberg.

I pjäsen kommer guden Indras dotter ned till jorden för att uppleva människornas livsvillkor. Som ett ledmotiv för pjäsen upprepar Indras dotter, kallad "Agnes" gång på gång "Det är synd om människorna".

Strindberg själv kallade Ett drömspel för "mitt mest älskade drama, min största smärtas barn". Christer Jonssons uppsättning på Rynge Teater sommaren 2018 är en modern tolkning, ett allkonstverk med dans, musik och film.

Regi: Christer Jonsson. Medverkande på film: Fredrik Gunnarsson, Nanna Nore, Miranda Coral, Sara Kennedy, Reza Rezaie m.fl. På scen: Christer Jonsson.

Rynge Teater är en nybyggd kaféteater som ligger mellan Malmö och Ystad längs med E65. Ni kommer enklast hit med bil, men det går även bra att resa med med kollektivtrafik. Hela vägen fram kommer man med Skånetrafikens närtrafik som ni hittar info om på SkånetrafikenVår hållplats i tabellen heter NO4 och resan måste förbokas. Prata gärna med Skånetrafiken om ni har frågor. Ni kan också åka tåg till Rydsgård och beställa en taxi därifrån.

I anslutning till teatern har vi servering av diverse tilltugg. Kommer ni tidigt får ni gärna ta med picknickkorg som ni kan avnjuta i vår trädgård.

Tider Insläppstid: kl 18:30 Starttid: kl 19:00 Spellängd: 2 timmar Åldersgräns 12 år. Okej för yngre i målsmans sällskap. Hemsida Rynge Teater

Hitta till Rynge Teater

Rynge Teater
Ryngevägen 316
27194 Ystad

Biljetter och priser

torsdag 19 juli, kl 21:00
Visa alla datum ››

Rynge Teater
Ryngevägen 316
27194 Ystad

ticketmaster Från 160 kr
Till 245 kr