Christian Kjellvander

lördag 4 augusti, kl 19:00

konsert singer/songwriter Country folk Christian Kjellvander

Cristian Kjellvander är med rätta en av Sveriges mest hyllade sångare och låtskrivare. Han slog igenom i bandet Loosegoats i mitten av nittiotalet och påbörjade sin solokarriär tiotalet år senare.

Christian har släppt sju soloalbum varav The Rough and the Rynge, är inspelat i Rynge där han bodde under några år. Vi är otroligt glada att hälsa Christian välkommen tillbaka till Rynge igen. Läs mer om Christian Kjellvander här

Rynge Teater är en nybyggd kaféteater som ligger mellan Malmö och Ystad längs med E65. Ni kommer enklast hit med bil, men det går även bra att resa med med kollektivtrafik. Hela vägen fram kommer man med Skånetrafikens närtrafik som ni hittar info om på SkånetrafikenVår hållplats i tabellen heter NO4 och resan måste förbokas. Prata gärna med Skånetrafiken om ni har frågor. Ni kan också åka tåg till Rydsgård och beställa en taxi därifrån.

I anslutning till teatern har vi servering av diverse tilltugg. Kommer ni tidigt får ni gärna ta med picknickkorg som ni kan avnjuta i vår trädgård.

Tider Insläppstid: kl 18:30 Starttid: kl 19:00 Spellängd: 1 tim 30 min Åldersgräns 12 år. Okej för yngre i målsmans sällskap.

Hitta till Rynge Teater

Rynge Teater
Ryngevägen 316
27194 Ystad

Biljetter och priser

lördag 4 augusti, kl 19:00
Visa alla datum ››

Rynge Teater
Ryngevägen 316
27194 Ystad

ticketmaster Pris 245 kr