SVEN-BERTIL TAUBE på Royalbiografen

SVEN-BERTIL TAUBE på Royalbiografen

fredag 25 januari, kl 19:30

konsert Sven-Bertil Taube

Sven-Bertil Taube sjunger Evert Taube!
Äta innan konserten? Boka bord på Biografbaren 016-120040

Efter de bejublade konserterna på Rademachersmedjorna har Sven-Bertil Taube och pianisten Peter Nordahl tackat ja till att gästa Eskilstuna ytterligare en gång tack vare den stora efterfrågan hos publiken. Valet föll på Royalbiografen, som med sin 30-talscharm kommer erbjuda en unik och intim helkväll med Sven-Bertil.
Konserten bygger på succéföreställningen SÅ LÄNGE SKUTAN KAN GÅ med text och musik av Evert Taube, som spelats i ett tiotal slutsålda konserter på Dramaten.
Sven-Bertil Taube sjunger sin pappas sånger och berättar oförglömliga historier om minnen från barndomen och hur det gick till när Evert Taube skrev sina största klassiker.
Konserten ackompanjeras av arrangören och producenten Peter Nordahl, som är mannen bakom Sven-Bertils senaste skivor, som alla rosats av såväl publik som kritiker, och belönats med grammisar och guldskivor.

Sven-Bertils konserter i Eskilstuna 2016 och 2018 lockade storpublik, och fick Eskilstuna-Kuriren att utropa honom till "levande legend" och "sångare och estradör av Guds nåde".

Sven-Bertil är i övrigt aktuell med inspelningarna av sin kommande skiva, där inspelningarna just nu slutförs.

Längd: ca 2 timmar inkl paus
Kvällen presenteras av Patrik Kolar

Hitta till Royal

Royal
Järntorget 2
63227 Eskilstuna

Biljetter och priser

fredag 25 januari, kl 19:30
Visa alla datum ››

Royal
Järntorget 2
63227 Eskilstuna

tickster Onumrerad sittplats 495 kr