Molly Hammar

Molly Hammar

fredag 7 februari, kl 21:00

konsert Molly Hammar

Klubb Instant presenterar
Molly Hammar
Pustervik
Datum: Fredag 7 februari 2020
Biljettpris ordinarie: 180 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: Molly Hammar

TVÅ EXKLUSIVA KONSERTER MED MOLLY HAMMAR I VÅR

Molly Hammar besitter en röst som tar sig under skinnet på publiken. Efter en hyllad sommar fylld av festivalspelningar och en rad Tv-framträdanden återvänder hon för två exklusiva konserter under början av 2020. Den 7 februari ser vi henne på Pustervik i Göteborg och den 15 februari spelar hon på Debaser i Stockholm.

Biljetter släpps kl 10.00 den 1/11.

Förra året släppte Molly Hammar EP:s ”SEX”- en samling låtar där egenkärlek står i fokus. Därefter har Molly bevisat att hon är en av våra starkaste soul-röster och hyllats både på hemmaplan i Sverige och ute i Europa. I våras uppträdde hon på bästa sändningstid i Brittisk TV och lovorden regnade över henne.

Vi har tidigare sett Molly i samarbeten med andra stora, svenska namn. Under Grammisgalan i februari äntrade hon scenen tillsammans med Janice och Sabina Ddumba och framförde en magisk version av Nina Simones ”Feeling Good”. Nyligen släpptes även duetten ”Show Me” tillsammans med Kim Cesarion.

Nu är Molly aktuell med ny musik. Senaste ”Shortcuts (I Can’t Wait)” är en personlig powerballad där Molly ännu en gång fångar känslorna i sång och text. Den närhet Molly Hammar har i sina låtar lägger sig över publiken som ett varmt täcke varje gång Molly uppträder. I vår får vi ännu en gång uppleva detta när hon gör två exklusiva konserter och besöker Pustervik i Göteborg samt Debaser i Stockholm.

Datum:
7/2 – Pustervik, Göteborg
15/2 – Debaser, Stockholm

Hitta till Pustervik

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

Biljetter och priser

fredag 7 februari, kl 21:00
Visa alla datum ››

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

tickster Ståplats 21.00 18 år 180 kr