Lastkaj 14

torsdag 25 november, kl 19:00

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Lastkaj 14
konsert lastkaj 14

KB West presenterar
Lastkaj 14
Entré: 19:00
På scen: 20:00

Från att mestadels ha spelat för inbitna trallpunkare har Lastkaj träget vevat på och med det nått en helt ny lyssnarskara. Flitigt turnerande, en brinnande tro på det dom gör samt en ständigt växande publik gör att LK14 idag står som ett av de absolut största punkbanden i Sverige!

Vad gör ett band som Lastkaj 14 när skivan man satsat alla pengar och mer än ett halvår på försvinner i bruset av en världsomfattande pandemi? När kommande ett och ett halvt års turnéer som bandet medvetet tagit 6 månaders spelpaus inför brinner inne? När det finns 18 kartonger med jävligt snygg merch som man tvingas lagra i ett kallförråd för att livescenen är död på obestämd tid?
Livestreamade spelningar har gjorts med fantastisk respons. Kapten Grå och Stryparn har spelat in och släppt soloskivor. Speglar och rök har blivit framröstad som årets album av rocktidningen Gaffas fans. 7 nya låtar har spelats in och släpps på splitalbumet ”Pengarna eller livet” som delas med punkbandet Fruktansvärld. Detta skulle nog räcka för de flesta

men vänta nu...

Det finns en skiva till! Därför är det med stor glädje och enorm pepp vi ger er Plan B. 6 nya låtar som släpps på 12” vinyl samt CD den 22 oktober 2021. Denna skiva är kanske det mest dynamiska bandet gjort. Många tempoväxlingar, ibland otroligt naket och ibland toksnabbt, hårt och intensivt. Som vanligt kännetecknas skivan av växelsång, feta gitarrmelodier, svintight trumspel och refränger som får nackhåren att krulla sig.
”Vi ger aldrig upp för någon måste ju för helvete tro på framtiden och kräva svar!”

Hitta till Pustervik

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

Biljetter och priser

torsdag 25 november, kl 19:00
Visa fler datum ››

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

tickster