Gary Numan

Gary Numan

söndag 2 december, kl 19:00

konsert Gary Numan

KB presenterar
Gary Numan
Pustervik
Datum: 2 December 2018
Biljettpris ordinarie: 350 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00

I våras gjorde den elektroniska pop-pionjären Gary Numan två fullsatta konserter i Stockholm och Malmö. I vinter återvänder ikonen till Sverige, tillsammans med supporten Nightmare Air, för en show på Pustervik den 2 december!

Gary Numan har varit en inspirationskälla för många stora artister, allt från Lady Gaga till Kanye West, The Foo Fighters till Prince. Med sin unika stil har han alltid lyckats samla fans inom så väl metal, hiphop, electronica och indiemusik utan att för den sakens skull kompromissa med sin egen musikaliska vision.

Numan har underhållit publiken i nära fyra årtionden. Han slog igenom sent 70-tal med den unika blandningen av gitarriff och den elektroniska ljudbilden som omedelbart gjorde honom populär. Under åren har han utvecklat en stil som kombinerar elektroniska beats med mörk pop.

Förra året kom senaste plattan “Savage (Songs From A Broken World)”, där temat lär ha kommit till som en reaktion på Donald Trumps beslut att låta USA lämna Parisavtalet. Albumet har benämnts som ett riktigt styrkeprov och har fått fina recensioner.

Missa inte chansen att se en av popens mest underskattade kultakt!

Hitta till Pustervik

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

Biljetter och priser

söndag 2 december, kl 19:00
Visa alla datum ››

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

tickster Ståplats 19:00 18 år 350 kr