Deportees + Support: Esther

Deportees + Support: Esther

lördag 23 november, kl 19:00

konsert Deportees

Woody West presenterar:
Deportees + Support: Esther
Pustervik
Datum: 23 november 2019
Biljettpris ordinarie: 295 kr + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00

DEPORTEES
Det var med genombrottsalbumet ”Islands & Shores” som Umeå-bandet Deportees orsakade svallvågor över hela landet och belönades med en Grammis för "Årets Rock" och en P3 Guld-vinst för "Årets Grupp". Sedan dess har bandet fortsatt cementera sin position som en av landets absolut främsta akter – inte minst genom sina spelningar på fullsatta klubbar och stora festivalscener. Senaste albumet ”The Big Sleep” släpptes 2015 och belönades med en Grammis även den, och nu är det äntligen dags för mer. I våras släppte bandet sin EP ”Re-dreaming” och den 11 oktober kommer Deportees sjätte fullängdsalbum ”All Future”. I samband med detta åker bandet på en stor Skandinavienturné.

Umeå-trion Deportees släpper också i dag sin vackra video till nya singeln "Covered In Dreams" – inspelad på landet utanför Stockholm och regisserad av Mauri R. Chifflét. Titta på videon här.. Bandet har under senaste veckan avslutat sin sommarturné med två triumferande succéspelningar – på Way Out West i Göteborg samt på Trädgården i Stockholm. Till den redan släppta höstturnén adderas nu klubbspelningar även i Göteborg och Stockholm. Biljetterna till dessa två spelningar släpps på onsdag 21 augusti kl 10.00. 


"Att se musiken komma till liv i publikens kroppar är den enklaste sak att gilla. Det är omedelbart och rent. Sommaren har varit majestätisk och kröntes av spelningar på Way Out West och Trädgården i Stockholm. Idag släpper vi de sista pusselbitarna till höstens klubbturné. Vi räknar dagarna! " 
– DeporteesSupport: Esther
På den kommande höstturnén tar Deportees med sig unga intressanta debutartisten Esther. Med sin elektriska vibrafon, sång och singlarna "Follow Me Home" och "Wolves" har Esther Lennstrand, som är hennes fulla namn, på senare tid fått mångas ögon och öron på sig. Hon samarbetar mycket med producenten och låtskrivaren Pontus Winnberg (Amason, Miike Snow) som även producerat flera låtar på Deportees kommande album.

Hitta till Pustervik

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

Biljetter och priser

lördag 23 november, kl 19:00
Visa alla datum ››

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

tickster Ståplats 19:00 18 år 295 kr