Avantgardet

Avantgardet

lördag 17 november, kl 21:00

konsert Avantgardet

Woody West Lördagsklubb!
Live: Avantgardet
Pustervik
Datum: 17 november 2018
Biljettpris ordinarie: 160 + service
Åldersgräns: 20 år (18 år)
Entré från: 21.00
Konsertlokal öppnar: 21.00
På scen: 22:00

AVANTGARDET
Avantgardet ger sig återigen ut på en omfattande Sverigeturné. Den startar i anslutning till releasen av bandets tredje skiva på två och ett halvt år. Det hyllade indiebandet gör tolv spelningar i Sverige under de kommande månaderna.

Turnén smygstartar redan nu till helgen då Avantgardet headlinear och avslutar tredagarsfestivalen TSOMD i Hultsfred. Sedan efter stopp bland annat i Linköping, Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala och Luleå avslutar bandet traditionsenligt året på hemmaplan.

– Att vi inte bara får nya spelningar utan även får komma tillbaka till spelställen och publik som tidigare intresserat sig för oss värmer speciellt. Det passar oss perfekt också eftersom vi aldrig gör samma show två gånger och vi försöker alltid se till att det finns ett lika stort värde att se oss för andra, tredje eller fjärde gången som att se oss för första gången, säger Rasmus Arvidsson, frontperson och sångare i Avantgardet.

Efter sommarens stora hit "Ut i natten" är det på fredag dags för den uppföljande singeln ”Alltid bakom er” och den 7 november kommer albumet 'Alla känner apan' där det hyllade samarbetet med Jocke Åhlund fortsätter. Men trots den högintensiva produktionstakten i studion är det ändå som liveakt Avantgardet blivit mest omtalade.

– Att ge allt av oss själva och vår musik när vi spelar live tillsammans med vår publik har alltid varit det absolut viktigaste för oss. Den energi, kärlek och hoppfullhet som vi fått uppleva genom vår publik är omöjlig att inte påverkas av när jag sitter och skriver låtar eller sjunger in dem i studion. Så mer än någonsin tidigare är det här våra fans låtar och jag kan inte vänta på att få spela dem live, säger Rasmus Arvidsson.

Citat om Avantgardet live:

”Bland det vackraste jag sett” – Aftonbladet

”Gå och se det här så fort du bara kan” – Corren

”Landets bästa och mest levande rockorkester” – Sonic

”Vem faan kan värja sig mot detta?” – Gaffa

”Avantgardet live är något alldeles extra” – Borås Tidning

“Sveriges just nu största indieband Avantgardet” – Jönköpings Posten

“Det är intensivt, svinbra och sjuder av liv.” – Värmlands Folkblad

Hitta till Pustervik

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

Biljetter och priser

lördag 17 november, kl 21:00
Visa alla datum ››

Pustervik
Järntorgsgatan 12
41301 Göteborg

tickster Ståplats 21:00 18 år 160 kr