Albin Lee Meldau | Parksnäckan

Albin Lee Meldau | Parksnäckan

lördag 10 augusti, kl 19:00

konsert Albin Lee Meldau

Brink & Berger presenterar stolt Albin Lee Meldau den 10 augusti på Parksnäckan i Uppsala.

Spelplats: Parksnäckan
Datum och tid: 10 augusti, kl 19.00
Biljettpris Förköp: 440 kr + service
Insläpp Förköp: kl 17.45
Insläpp Övriga: kl 18.15

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre. Efter en helt utsåld vinterturné har han laddat om inför sommaren.

Ända sedan starten 2016 har Albin Lee Meldau varit rejält hypad internationellt. Debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”.

Hitta till Parksnäckan

Parksnäckan
Stadsträdgården
75309 Uppsala

Biljetter och priser

lördag 10 augusti, kl 19:00
Visa alla datum ››

Parksnäckan
Stadsträdgården
75309 Uppsala

tickster Albin Lee Meldau | Ordinarie 440 kr