David Carbe Kvartett & Lars-Eric Frendberg

söndag 14 oktober, kl 18:00

konsert David Carbe

Pianisten, entertainern och vokalisten David Carbe tar med sig sin kvartett för en show fylld med musik - från visa till rock'n'roll! Gäst: Lars-Eric Frendberg.

David Carbe Kvartett bjuder på en blandad repertoar med allt från jazz och visa till svängig boogie woogie och rock'n'roll! Exempel på artister vars musik framförs är Elton John, Ted Gärdestad, Charlie Norman, Chuck Berry, Jerry Lee, Elvis och många fler. Räkna med stor variation, bra stämning och en virtuous vid pianot!

Gäst denna eftermiddag är Lars-Eric Frendberg, en estradör från Trollhättan med publikkontakt och timing som få. Frendberg bjuder på allt från visa till rock'n'roll i riktig Elvis-style blandat med anekdoter och historier.

Pianisten David Carbe har hunnit med en hel del under sina 25 år. Som meriter kan nämnas gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, ett femtiotal konserter tillsammans med Robert Wells, samarbeten med välkända artister som Janne Schaffer, Sofia Källgren och Jan Johansen samt egenarrangerade konserter i många olika städer. Carbe har genom sitt artisteri tilldelats ett flertal utmärkelser, bl.a. för sitt ”glädjefyllda musicerande” och ”sitt starka driv att föra vidare en musiktradition till nya målgrupper och generationer”.

Medverkande.

David Carbe - piano, sång.

Johan Walter - gitarr, sång.

Jacob Linde - trummor.

Simon Johansson - bas.

Lars-Eric Frendberg - gäst.

Konsertlängd.

ca 2 tim 10 min inkl. paus.

Arr: Carbe Musik AB.

Hitta till Palladium

Palladium
Nygatan 18
44130 Alingsås

Biljetter och priser

söndag 14 oktober, kl 18:00
Visa alla datum ››

Palladium
Nygatan 18
44130 Alingsås

nortic Från 125 kr
Till 220 kr