Charlotte Perrelli - Flickan Från Småland

Charlotte Perrelli - Flickan Från Småland

onsdag 28 november, kl 20:00

konsert Charlotte Perrelli

Ständigt aktuella Charlotte Perrelli ger sig i höst ut på stor konserthusturné tillsammans med sitt band. För 20 år sedan vann hon Eurovision Song Contest i Jerusalem med Take me to your heaven. Sedan dess har hon hunnit med mer saker än många gör under en hel livstid.

Släppt nio soloalbum och över 110 inspelade låtar, haft egna TV program, tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, varit programledare för tävlingen tre gånger, turnerat i Europa och Asien, haft egen julshow på Grand Hôtel i Stockholm, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller Skönheten och odjuret, Jesus Christ Superstar och senast Evita, släppt tre träningsböcker, driver egen skönhetskollektion -" listan kan göras hur lång som helst och fortsätter att växa.

Charlotte släpper i höst även sin självbiografi -" Flickan från Småland. Turnén med samma namn bjuder på en härligt blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter med Charlotte i fokus. En sammanfattning av Charlottes liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

Citat Charlotte. -?I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt egna band i Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får live som jag brinner för.-?

Längd: 1 tim 30 min (ingen paus).

Hitta till Örebro Konserthus

Örebro Konserthus
Fabriksgatan 2
70210 Örebro

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

onsdag 28 november, kl 20:00
Visa alla datum ››

Örebro Konserthus
Fabriksgatan 2
70210 Örebro

ticketmaster Pris 495 kr