Jennie Abrahamsson

torsdag 11 november, kl 19:30

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Jennie Abrahamsson
konsert jennie abrahamson

Konsertföreställning med nyskriven musik av Jennie Abrahamson och konsertregi av Helena Röhr.

Tillsammans med handplockade musiker tar Jennie oss med på en timslång färd i utrymmet mellan de stora orden, där det allmänmänskliga återfinns.
Jennie Abrahamson är artist och komponist och har gett ut fem soloalbum, det senaste 2017. Hon hyllas ofta för sin magiska röst och förmåga att skriva låtar som är egna små universum.

Hon samarbetar med några av de mest namnkunniga artisterna i Sverige, som Ane Brun och Deportees, och har varit på världsturné som förband och duettpartner till Peter Gabriel.
Helena Röhr är regissör, dramatiker, dramaturg och sångerska och har varit verksam som scenkonstnär i mer än 20 år inom opera, teater, musikteater och konserter. Hon har regisserat allt från små kammaroperor till storslagna konserter med symfoniorkester. Som dramatiker skriver hon både pjäser för barn och vuxna, och just nu är hon aktuell med librettot till den kvinnohistoriska operan "2021" som kommer att komponeras av Andrea Tarrodi. Helena är alltid intresserad av att bredda perspektiven kring kvinnors historiska erfarenheter med en feministisk blick, genom sårbarhet, styrka och humor.

Kom och låt dig beröras av Jennies vackra musik och texter i en dynamisk konsertföreställning om kärlek och makt.

Hitta till Nyköpings Teater

Nyköpings Teater
Teatertorget 1
61131 Nyköping, Södermanland

Biljetter och priser

torsdag 11 november, kl 19:30
Visa fler datum ››

Nyköpings Teater
Teatertorget 1
61131 Nyköping, Södermanland

tickster