MENY

Stäng Om du inte hittar din stad eller ort här kan du söka efter den med hjälp av sökrutan ovanför

Sveriges största städer
Stockholm Göteborg Malmö Uppsala Västerås Örebro Linköping
Norrbotten Luleå Piteå Boden Västernorrland Sundsvall Örnsköldsvik Härnösand Värmland Karlstad Kristinehamn Arvika Uppsala Uppsala Enköping Bålsta Östergötland Linköping Norrköping Motala Kalmar Kalmar Västervik Oskarshamn Kronoberg Växjö Ljungby Älmhult
Västerbotten Umeå Skellefteå Lycksele Gävleborg Gävle Sandviken Hudiksvall Örebro Örebro Karlskoga Kumla Stockholm Stockholm Södertälje Täby Västra Götaland Göteborg Borås Trollhättan Gotland Evenemang på Gotland Blekinge Karlskrona Karlshamn Ronneby
Jämtland Östersund Strömsund Sveg Dalarna Borlänge Falun Avesta Västmanland Västerås Köping Sala Södermanland Eskilstuna Nyköping Katrineholm Jönköping Jönköping Värnamo Växjö Halland Halmstad Varberg Falkenberg Skåne Malmö Helsingborg Lund

Stäng listan med städer och län

Ge barnen en upplevelse i julklapp

NYHETER · Tisdag 20 december 2016, 15:32

Sista minuten-julklappar till barnen? Här ger vi några tips om man vill ge bort en upplevelse.

Är det svårt att komma på vad man ska ge i julklapp till sina barn? Här tipsar vi om några av alla upplevelser som man kan ta med barnen på nästa år.

Efter jul- och nyårshelgerna är det Sverigepremiär för Disney On Ice 2017 - Frost. Den Oscars-belönade sagan har blivit många barns favorit och i föreställningen får publiken följa de kungliga systrarna Anna och Elsa, den alltid lika glada snögubben Olof, Kristoffer och Sven på deras äventyr i ett fantasifullt vinterlandskap. Tack vare ett stort publiktryck släpps det nu fler biljetter till föreställningarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm blir det dessutom en extraföreställning den 5 januari. Disney On Ice spelas den 4-8 januari på Ericsson Globe i Stockholm, den 12-15 januari på Scandinavium i Göteborg och den 19-22 januari på Malmö Arena. Biljetter till Disney On Ice alla föreställningar hittar du här.

Om inte Frost är på barnens favoritlista finns många andra spännande upplevelser att stoppa i deras paket. Familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man” åker på Sverigeturné under hösten 2017. Där får vi följa Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv. Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

För de lite större barnen kanske publiksuccén "Snövit - the Musical" kan passa. Den har nypremiär på Maximteatern i Stockholm på annandag jul och åker därefter på Sverigeturné. Denna gången spelas Snövit av Amy Diamond, känd för sina pop-pärlor men också nominerad till film-Guldbagge. Hennes styvmor, den elaka drottningen, görs liksom tidigare av Nanne Grönvall. Bland de nya namnen finns även Erik Segerstedt, känd från från Idol, EMD och Melodifestivalen, som här musikaldebuterar som den übercoole prinsen. Jakob Stadell spelar den nye svekfulla och fega Härolden.

Eller varför inte ta med hela familjen på en magishow? Häng med Joe Labero på svindlande resa genom hans magiska värld i showen "Joe Labero - A Magic World" som åker på en stor Sverigeturné våren 2017.

Populära evenemang

Bild: Populära evenemang

Per Holknekt - Föreläsning #1000

Tisdag 3/10 Per Holknekt firar föreläsning #1000 där han delar med sig av sitt…

Bild: Populära evenemang

Martin Stenmarck - Syskonkärlek

Torsdag 5/10 -?Syskonkärlek -" räkna med bråk-? Hej. Jag heter Martin. Jag är…

Bild: Populära evenemang

Nyfiken torsdag - Vi och dom

Torsdag 9/11 Vi och dom -" om främlingshat och medmänsklighet då och nu. Den…

Bild: Populära evenemang

AMERICAN ROOTS FESTIVAL #8

Lördag 28/10 Stora salen, servering med rättigheter. Retromarknad i Gågatan…

Bild: Populära evenemang

Chris Rock: Total Blackout Tour - Platinumbiljetter

Fredag 6/10 Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster…

Bild: Populära evenemang

Best of... Claes Malmberg

Onsdag 29/11 Best of..... Claes Malmberg. Nu kommer Claes Malmberg med en ny…

Bild: Populära evenemang

601734 18.00 HOS OSS - Musik från Östergötlands skärgård

Onsdag 14/3 18.00 HOS OSS är en serie konserter i after work-format. Lite…

Bild: Populära evenemang

Maria Möller - This Time

Lördag 11/11 MARIA MÖLLER -" THIS TIME Ny show på turné! Enastående…

Bild: Populära evenemang

A DATE WITH ELVIS

Onsdag 11/10 Succén fortsätter till Värmland! En mycket hyllad och elegant…

Bild: Populära evenemang

POPCIRKUS

Lördag 23/9 POPCIRKUS En festkväll genom popmusikens historia. Möt…

Bild: Populära evenemang

Soppteater - Ett gott liv förlänger skrattet

Onsdag 25/10 Josef Törner skriver och sjunger underfundiga texter till…

Bild: Populära evenemang

Så byggdes Sverige

Lördag 23/9 Lördagsvandring. Arkitektur är ett klassiskt maktmedel för att…