WEEPING WILLOWS - CHRISTMAS TOUR 2018 24/11

WEEPING WILLOWS - CHRISTMAS TOUR 2018 24/11

lördag 24 november, kl 20:00

jul Weeping Willows

Weeping Willows julsuccé på turné igen!

I mitten av november är det dags för ett kärt återseende.
Weeping Willows beger sig åter ut på en omfattande resa runt om i Sverige med "Christmas Time Has Come Tour 2018”. I fjol skrev Aftonbladet att detta var ”Årets vackraste julkonsert” och den 16 november är det turnépremiär i Luleå på Kulturens Hus. Sedan följer konserter i bland annat Umeå, Karlstad, Göteborg, Stockholm, Malmö och Uppsala.

År 2014 släpptes det guldskivebelönade julalbumet ”Christmas Time Has Come” som följdes upp av en utsåld julturné runt om i Sverige. Succén återvände året efter, även då med ”lapp på biljettluckan”. Därefter tog bandet en paus från julen för att planera firandet av sitt 20-års jubileum. Förra året återupptog Weeping Willows traditionen igen då de släppte både nytt material på minialbumet ”Snowflakes” och åkte på turné, även denna gång inför utsålda hus.

Lyckligtvis är ”årets vackraste julkonsert” på turné i år igen där det bjuds på en blandning av låtar ur bandets tjugoett år långa karriär, men med tonvikt på "Christmas Time Has Come” och ”Snowflakes”.

- Vår julturné skiljer sig något från andra och betonar de allvarliga och djupare frågorna som vi påminns om i juletid. De klassiska julbudskapen passar oss väldigt bra och vi känner oss hemma både musikaliskt och tematiskt. Något vi förstått att vår publik också gillar och identifierar sig med, därför åker vi ut på turné i år igen. Det ska bli så himla roligt och vi hoppas att det här fortsätter tills vi inte kan röra oss längre…, hälsar Weeping Willows.

Med på turnén följer även Anders Kappelin (bas), Johan Norin (trumpet), Andreas Andersson (sax/flöjt) och Carolina Wallin Perez (keyboard/sång).

BEMANNAD GARDEROB:
20 kr. Kontant betalning.

ÅLDERSGRÄNS:
18 år

TID:
Ca 90 min. Ej paus

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE PLATSER:
För tillgänglighetsanpassade platser kontakta Folkets Hus Kulturhusets reception på tel. 0520-422500.

BAR:
Lättare förtäring så som Wraps, Chili på högrev med tillbehör, korv & bröd kommer finnas att köpa.

ARRANGÖRER:
Blixten & Co, NOVA Mat & Möten och Trollhättans Stad

Hitta till Nova Arena

Nova Arena
Nohabgatan
46153 Trollhättan

Biljetter och priser

lördag 24 november, kl 20:00
Visa alla datum ››

Nova Arena
Nohabgatan
46153 Trollhättan

tickster Ordinarie Weeping Willows 595 kr