En hyllning till Ted Gärdestad

En hyllning till Ted Gärdestad

fredag 6 september, kl 19:30

konsert tribute

”En hyllning till Ted Gärdestad och hans Musik”

Succéföreställningen fortsätter 2018. Över 30 000 sålda biljetter. 1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Ted på det sätt han själv önskade, vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta. En hyllning till av de absolut största av våra kompositörer/textförfattare - Ted Gärdestad & Kenneth Gärdestad!

Bandet bestående av hela 13 personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför Ted & Kenneths musik & texter. Brödernas låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med i ”Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-claque m.fl.”

"Det bästa jag sett och hört", ”Fantastiskt”, "Vilka musiker", "Sångarna var otroliga", "Underbara låtar och en del jag aldrig hört förut, Suveränt bra. Verkligen värt att gå & se! Det är grymt bra. Har fortfarande rysningar efter konserten förra året." är några härliga kommentarer som sagts av publiken efter konserterna och skrivits på Facebook. Föreställningen blandar musiken med att skildra sina personliga minnen från tiden med Ted. Konserterna har genomgående avslutats med stående ovationer och det märks att musiken har lämnat starka avtryck – de flesta har något minne som berör som är kopplade Ted & Kenneths underbara låtar.

Konserten är på 2 timmar med en paus på 30 minuter på mitten. Fikaförsäljning i pausen.

Insläpp: 18.30.

Arr: HPM Entertainment AB i samarbete med Scenklart AB

Hitta till Nolaskolans Aula

Nolaskolans Aula
Viktoriaesplanden 31
89135 Örnsköldsvik

Biljetter och priser

fredag 6 september, kl 19:30
Visa alla datum ››

Nolaskolans Aula
Viktoriaesplanden 31
89135 Örnsköldsvik

tickster Ordinarie 355 kr
Rullstolsplats inkl. ledsagare 0 kr