Public Service Broadcasting

söndag 11 november, kl 20:00

konsert Public Service Broadcasting

Direkt efter sin utsålda spelning på anrika Royal Albert Hall i London (en spelning som sålde slut på några timmar) beger sig Public Service Broadcasting ut på en omfattande Europaturné. Den 11 november spelar electronica-trion i Stockholm – ett kärt återseende för oss på Nalen då bandet spelade inför ett slutsålt Nalen Klubb i slutet på november 2017.

Biljetterna släpps onsdag den 11 juli klockan 10.00.

Public Service Broadcasting startades som ett soloprojekt av J. Willgoose, Esq. och sedan flera år består bandet även av trummisen Wrigglesworth och multiinstrumentalisten JF Abraham. Bandets mål är att informera, utbilda och underhålla publik över hela världen, taget från titeln på deras debutalbum “Inform-Educate-Entertain” (2013).

Deras senaste och hyllade alster “Every Valley” släpptes 2017. Det tar oss ner i gruvorna i södra Wales och handlar om gruvindustrins uppgång och fall. Det handlar om en industri i en region och en tid långt ifrån vår egen, med historier om en förbisedd arbetarklass, som inte kunde vara mer relevant än under denna kaotiska tid vi lever i just nu.

Public Service Broadcasting gör mestadels instrumentell musik som sammanflätas med oerhört informativ och väl genomförd storytelling, utförd av Willgoose, Esq. I livesammanhang görs detta genom att kombinera projiceringar från gamla samhällsinformationsfilmer, arkivbilder och propaganda med livetrummor, gitarr, banjo och olika elektroniska läten.

Hitta till Nalen

Nalen
Regeringsgatan 74
11139 Stockholm

Biljetter och priser

söndag 11 november, kl 20:00
Visa alla datum ››

Nalen
Regeringsgatan 74
11139 Stockholm

tickster Public Service Broadcasting 325 kr