Icon for Hire

Icon for Hire

tisdag 25 februari, kl 20:00

konsert

Bandnamnet till trots står Icon for Hire inte i skuld till någon, förutom möjligtvis deras fans. Duon bildades 2007 av den Sverigefödda sångerskan Ariel Bloomer och gitarristen och producenten Shawn Jump, och har sedan dess förenats med en stor skara fans genom bandets genreöverskridande och ärliga musik. Den 25 februari kommer de för att möta Sverigepubliken på Nalen Klubb, biljetter släppta!

Icon for Hire släppte sitt första fullängdsalbum på skivbolaget Tooth & Nail med albumet ”Scripted” 2011, och nådde stor framgång på flera av de amerikanska Billboard-listorna. På samma skivbolag hann de även släppa det självbetitlade albumet ”Icon for Hire”, innan det var dags för duon att gå sin egen väg.

För att finansiera det tredje albumet “You Can’t Kill Us”, startade bandet en Kickstarter-kampanj. Duon samlade ihop $127, 200 och slog därmed sitt mål på $2,016 med råge, vilket återigen bevisade det starka bandet mellan Icon for Hire och deras trogna fans. Albumet producerades av Mike Green, och blev starten på ett nytt musikaliskt kapitel för Bloomer och Jump. Icon for Hire lyckas förmedla en perfekt blandning av hårdrock, hip-hop, electronica och pop, med lika mycket fängslande melodier som kraftfull leverans. Förutom bandets unika och genreöverskridande musik, lyckas även Icon for Hire att fånga dagsaktuella och viktiga frågor som missbruk, depression och självkänsla i sina texter. Detta och mycket mer har vi att förvänta oss när Icon for Hire åker ut på turné och besöker Stockholm och Nalen Klubb i februari.

Hitta till Nalen

Nalen
Regeringsgatan 74
11139 Stockholm

Biljetter och priser

tisdag 25 februari, kl 20:00
Visa alla datum ››

Nalen
Regeringsgatan 74
11139 Stockholm

tickster Icon for Hire 215 kr