Sthlm Americana 2019

Sthlm Americana 2019

lördag 15 juni, kl 14:00

festival musikfestival

Sthlm Americana återvänder för tredje gången till Södra Teatern & Mosebacke den 15 juni 2019.

Vi har sedan starten velat bjuda in till en festival som vi själva inte hade velat missa, men som tidigare bara gått att hitta i den amerikanska södern. En typiskt familjär historia där högkvalitativ musik står i centrum av gemenskapen. Mottagandet av årets festival har varit över all förväntan, och vi tackar för förtroendet genom att utöka med ytterligare en scen till 2019.

Så förutom att vi får fortsätta presentera konserter under bar himmel på Mosebacketerrassen och i den anrika teatersalongen, så öppnar vi även dörrarna till Kägelbanan – Södra Teaterns största konsertlokal.

Tidigare festivaler har besökts av artister som Jason Isbell & the 400 Unit, John Moreland, Lindi Ortega, Colter Wall, Dylan LeBlanc, Christian Kjellvander, Whitney Rose och The Handsome Family. Arbetet är redan i full gång inför 2019 och vi kommer presentera nyheter löpande fram till festivalen nästa sommar.

Måndag 25 juni klockan 10.00 släpps de första biljetterna. Precis som förra året börjar vi med ett begränsat antal rabatterade Early Bird-biljetter. Ordinarie festivalpass till Sthlm Americana 2019 kostar 1 050 kronor exklusive avgifter.

Presenteras i samarbete med Northern Trail. Med reservation för ändringar.

OBS!
• 18-årsgräns gäller på Sthlm Americana. I målsmans sällskap, det vill säga förälder eller laglig förmynadre gäller 13-årsgräns.
• Northern Trail och Södra Teatern reserverar sig för eventuella ändringar kring artist-lineup. Biljetter säljs till festivalen, ej för enskilda artister. Därför återlöses ej biljetter vid förändringar i lineup eller spelschema på festivalen.
• Krockar i spelschemat kommer att inträffa. En biljett till festivalen innebär inte att man kan se alla artister på lineup.
• De mindre scenerna har begränsad kapacitet, på dessa spelningar gäller först till kvarn.

Hitta till Mosebacketerrassen

Mosebacketerrassen
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

Biljetter och priser

lördag 15 juni, kl 14:00
Visa alla datum ››

Mosebacketerrassen
Mosebacke Torg 1-3
11646 Stockholm

tickster STHLM Americana Early Bird #1 750 kr