Emma Knyckare är Årets Mama

Emma Knyckare är Årets Mama

torsdag 18 oktober, kl 20:00

teater Underhållning föreställning

”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”

I höst är det dags för Emma Knyckare att ha premiär med sin första egna föreställning - ”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek". Den 4 oktober är det premiär i Göteborg och föreställningen fortsätter sedan på turné runtom i landet, bl.a. får Varberg, Linköping, Malmö och Karlstad besök.

"Årets Mama" är inspirerad av Emmas bok ”Hit med flaskan”, en personlig skildring av mammablivandet. Nu tar hon ut svängarna när det är dags att komma ur den egna lilla privata bubblan och skoja om föräldraskapet. För det finns så många knasiga föräldrar därute. Har vi varit sådana hela tiden eller blev vi det så fort vi förökade oss? Allt från familjeliv.se, oigenkännliga pattar till att smygspela Nintendo på toaletten ska avhandlas. ”Ta vara på den här tiden” är det många som säger till oss föräldrar men vem ska ta vara på oss?

- Det skall bli så otroligt gött att få göra den här föreställningen. Det är min första egna show och det är dags att ta mig ut från lägenheten med alla funderingar och trams jag lurat ihop sen min dotter Maggan kom. Ut med lillan, in med prillan! Kör vi, säger Emma.

Med sig på Sverigeturnén har Emma ett fenomenalt husband bestående av Matilda Sjöström och Joakim Fritzner. Matilda och Joakim är inte bara Emmas husband de är även hennes svägerska och svåger.

- Dörrar öppnar 19.30
- Föreställning börjar 20.00, längd 90 minuter
- Onumrerade platser
- Tillgängligt för rullstol
- Moriska Paviljongen är kontantfritt

Biljetter och mer information: kahlo.se

Hitta till Moriska Paviljongen

Moriska Paviljongen
Folkets Park
21422 Malmö

Biljetter och priser

torsdag 18 oktober, kl 20:00
Visa alla datum ››

Moriska Paviljongen
Folkets Park
21422 Malmö

tickster Emma Knyckare är Årets Mama 325 kr