Juldagen - JOY, Djurparken & DJs

Juldagen - JOY, Djurparken & DJs

onsdag 25 december, kl 23:00

party konsert Joy Djurparken

Den stora Juldagsfesten på Mejeriet med JOY (live), Djurparken (live) och DJ's.

I oändligt många år har Mejeriet gett det alla Lunds unga vill ha när julbord, soffhäng och Kalle är avklarat. Fullknökat dansgolv, liveakter, uteservering med varma kramar och tid att snacka igenom årets succéer, alla är där. Vi oehört peppade på att berätta att vi slog på stora trumman och bjöd in JOY som kvällens huvudakt på stora scen. Utöver JOY får ni även se musikkollektivet Djurparken och favoriter och nya bekanta i DJ-båsen. Ni är julstjärnan och tillsammans gör vi klubbkaos. Ses den 25:e!

PS! — Önskelista till tomten: Biljett!

JOY
Joy är definitionen av ett stjärnskott. På bara några år har hon etablerat sig som en av vår tids viktigaste och mest kompromisslösa rappare, och därtill öst ur sig fantastisk musik. Från starten med ”Kattliv” till ”Glädjeflickan” och 2017 års Grammisnominerade EP ”Inte God Men Gud” – Joy har redan satt sitt avtryck i den svenska musikhistorien. Sommaren 2016 gjorde hon dessutom Svenska fotbollslandslagets officiella kamplåt till EM, ”Mitt Team”. Under 2018 bevisade hon än engång att hon klarar i princip allt. Hon släppte ny musik, ställt ut en egen konstsamling, gjort ett modelljobb i Vogue, spelat runt om i Sverige, Norge och Finland, frontat en artikel i New York Times och spelat in musik med söndersliten läpp.

Men det tar inte slut där. I början av 2019 släppte multitalangen musik på engelska vilket gjort henne mer uppmärksammad utanför Sveriges gränser. Nu är Joy dock tillbaka i det svenska språket och aktuell med låten “Min själ o dag” som frontar designern Lars Wallins nya kollektion.

Precis som hon själv skanderade i artistkollegan Lorentz hit ”Där dit vinden kommer” – Joy är något som ingen annan är.

DJURPARKEN
Djurparken slog ned på den svenska musikscenen under våren 2015 från tillsynes ingenstans med debutsingeln ”Under” som hade premiär i Musikguiden i P3 och fick stor uppmärksamhet på nätet och tog gruppen ut på spelningar på festivaler och klubbar runt om i Sverige. De reser världen runt för att skriva och spela in sin elektroniska mash-up av elektroniskt baserad pop och hiphop i hemmabyggda studios i allt från de snöbeklädda norrländska skogarna till värmen i Indien, Grekland, Indonesien och Jamaica.

Djurparken består av David Lexholm, Jesper "Jeepstarr" Trodal, Basse Davidsson, Anthon Johansson samt Gustav Elveros och är gruppen som de senaste åren gjort sig ett namn som ett av Sveriges mest nyskapande och intressanta musikkollektiv.

Hitta till Mejeriet

Mejeriet
Stora Södergatan 64
22223 Lund

Biljetter och priser

onsdag 25 december, kl 23:00
Visa alla datum ››

Mejeriet
Stora Södergatan 64
22223 Lund

tickster Ordinarie förköp 220 kr