LEDIN - SKARPT LÄGE, PLATINUMBILJETTER

LEDIN - SKARPT LÄGE, PLATINUMBILJETTER

lördag 17 november, kl 20:30

show Tomas Ledin

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter. -? Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se. -? Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

-? Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen. -? Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
-? Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter -" se -?Övrig evenemangsinfo-?.

Malmö Arena.

LEDIN TAR SIN HYLLADE SHOW -?SKARPT LÄGE-? PÅ TURNÉ.

Med hyllande recensioner och utsålda hus ända sedan premiären är SKARPT LÄGE en massiv succé! Under hösten gick showen på Cirkus i Stockholm och i vår fortsätter den kritikerrosade föreställningen på Rondo i Göteborg. Nu kan vi meddela att Ledin tar sin hyllade show på vägarna i höst. Turnén når tio städer med premiär i Karlstad den 28 september.

Biljetterna släpps på torsdag den 25 januari kl 10.00 via LiveNation.se.

"Har man trumf på hand så har man" Anders Nunstedt, Expressen 4/5 "En generös bjudning med ett pärlband av extranummer redan från start" Jens Peterson, Aftonbladet 4/5 "Grym helkväll med Ledin!" Mix Megapol 4/5 -?Efter galet roliga föreställningar i Stockholm och Göteborg ser jag verkligen fram emot att få komma ut med showen på turné och möta publiken i alla turnéstäderna. Räkna med minst samma ös som senast vi sågs!" Tomas Ledin.

Få svenska artister kan peka på en lika lång och framgångsrik karriär. Under de hektiska åren 2011 - 2015 radade Tomas upp ett pärlband av succéer. Hösten 2011 - var det premiär för den nyskapande och kritikerrosade krogshowen Ledin Showtime. Succén spelades under fyra säsonger för drygt 250 000 personer. Hösten 2011 -" uppskattad medverkan i TV4-succén -?Så mycket bättre-?. Sommaren 2012 - släpptes listettan och det guldsäljande dubbelalbumet -?40år/40hits-?. Sommaren 2012 - inbjöds Tomas som den första artisten någonsin till SVTs -?Allsångsscenen är din-?, en timmeslång direktsänd hyllning. Hösten 2013 - kom folkmusikalbumet -?Höga Kusten-?, även det en etta på försäljningslistan. Albumet sålde guld, tilldelades en Grammis. Våren 2014 - gjordes en framgångsrik konsertturné med Höga Kusten Kapellet, som förlängdes in i sommaren. Sommaren 2015 - var det dags för en klassisk sommarturné i Sverige, Norge och Finland. -?Livs Levande Ledin-? sågs av drygt 180 000 personer. Hösten 2017 -" -?Skarpt Läge-? spelar för fulla hus på Cirkus i Stockholm. Våren 2018 -" -?Skarpt Läge-? fortsätter att hyllas efter en succépremiär på Rondo i Göteborg. Skarpt läge spelas nu på Rondo i Göteborg. Biljetterna till turnén släpps på torsdag den 25 jan kl 10.00 via LiveNation.se. Turnén presenteras av Live Nation, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan show.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering.

Hitta till Malmö Arena

Malmö Arena
Hyllie Stationstorg 4
21532 Malmö

Biljetter och priser

lördag 17 november, kl 20:30
Visa alla datum ››

Malmö Arena
Hyllie Stationstorg 4
21532 Malmö

evenemang.se Från 2040 kr