Julshow på Malmömässan - Rock The Night

Julshow på Malmömässan - Rock The Night

lördag 8 december, kl 19:30

jul

JULSHOW PÅ MALMÖMÄSSAN 2018!

Supersuccén ROCK THE NIGHT presenteras av KEE MARCELLO från Europe, i en ny, explosiv förpackning.

Välkomna den 7, 8, 13, 14, 15 december för att uppleva en halsbrytande rockresa från 80-talet med Kee Marcello, Nina Söderquist, Eric Nytomt och Göteborgs guldgosse på komediscenen, Stefan Odelberg.

Förfest
Kvällen inleds med förfest i tamburen på Malmömässan. Barmingel, och LIVEmusik med vår rockduo/trubadur innan vi går in i konsertlokalen där vi presenterar julbord & bengaliska älgar.

Show
Legenden Kee Marcello från Europe tar Er med på en halsbrytande resa genom glamrockens gyllene Era, det magiska 80-talet. På och under julborden på Malmömässan kommer den nu redan framgångsrika showen från Stockholm, Göteborg & Helsingborg presenteras i en ny version för Malmö Stad!

En legendarisk kväll utlovas med rockfavoriter och 80-talets hits från GUNS N´ ROSES, AC/DC, BON JOVI, WHITESNAKE, VAN HALEN, SCORPIONS, TWISTED SISTER, KISS och självklart EUROPE.

Komikern Stefan Odelberg guidar som programledare på resan genom "Spandexbrallornas" och "Pudelfrillornas" årtionde. Ett årtionde vi aldrig vill glömma. Kom och umgås, njut, skratta och skapa minnen med oss på Malmömässan.

Julbord
Ni erhåller även ett vällagat julbord från husets egna köksmästare som serveras från olika bufféområden i konsertlokalen.

Efterfest
Efter avslutad show bjuder vår rock duo/trubadur på barmangel i tamburen och vår DJ från ROCKKLASSIKER upp till rockdisco & dans med den bästa musiken från 70-80-90-talet fram till dagens hits.

VIP-festen
Är ni intresserade av att boka en egen förfest eller efterfest? Kanske med artisterna som svänger förbi? Exklusivt för ert företag så kontakta oss för mer information. Vi har lokaler, musik och service för alla typer av företag.
www.plusevents.se

Hotell & Resa
Vi erbjuder bättre pris på Malmö Arena Hotell samt hjälper Er gärna med resan vid behov.

För mer information och bokning för de bästa platserna, se mer på www.plusevents.se

Priset, 950 kr ex moms inkluderar ;

Entré med förfest (rockduo/trubadur)
Julshow ROCK THE NIGHT
Julbord/buffé exklusive dryck som beställs på plats
Efterfest med rockduo/trubadur och DJ

Välkomna till JULSHOW PÅ MALMÖMÄSSAN!

Hitta till Malmömässan

Malmömässan
Mässgatan 6
21532 Malmö

Biljetter och priser

lördag 8 december, kl 19:30
Visa alla datum ››

Malmömässan
Mässgatan 6
21532 Malmö

tickster Julshow på Malmömässan - Rock 524,7 kr
Rock The Night 1064 kr