Jill Johnson

Jill Johnson

fredag 16 november, kl 19:30

jul Jill Johnson

I slutet av 2017 släppte Jill Johnson albumet ”Christmas Island” – en storbandsplatta tillägnad julen men kanske ännu viktigare; ett efterlängtat samarbete med gode vännen Anders Berglund. Skivan innehåller en rad klassiska och älskade låtar i fantastiska arrangemang av Anders och äntligen tar duon med sig denna underbara musik och åker ut på en omfattande turné genom Sverige. Med på resan är välrenommerade Sandviken Big Band, det kommer bli en oförglömlig konsertupplevelse i storformat med alla ingredienser för en perfekt julstämning!

Turnépremiären blir på Malmö Live den 16 november.

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under de senaste åren verkligen satt countryn på den svenska musikkartan – men hon har också genom sin hyllade show ”That’s Life” visat ytterligare en sida av sig själv då hon tolkade sina favoriter ur den amerikanska låtskatten ackompanjerad av storband. Vad kan då vara mer rätt än att åka ut på turné med Anders och med den musikaliska uppbackningen av just ett storband?

Anders Berglund är en av Sveriges mest kända musikprofiler – arrangör, kompositör, dirigent, musiker och producent med en karriär som spänner från popidol i Blue Swede via Melodifestivaler, ”Så ska det låta”, mängder av TV-program, krogshower, musikaler, film- och teatermusik. Med en enorm erfarenhet och stort musikaliskt sinne har han tagit sig an arrangemangen till ”Christmas Island” och skapat en storbandsakt i världsklass.

Turnén Welcome to Christmas Island är ett drömprojekt för Jill och Anders; äntligen får de tillsammans bjuda publiken på den musik de båda älskar.

+ + + + +

Äta innan eller efter konserten?

Vi rekommenderar Plocke Pinn

Skomakaregatan 10

040-12 21 00

https://www.plockepinn.se/bordsbokning/

10 minuters promenad till Malmö Live

Malmö Live meddelar:

Våra garderober och barer med dryck & snacks öppnar en timme innan konserten startar.

Malmö Live är kontantfritt utom i garderoben som accepterar både kort och kontanter.Årets julkonsert är här. Vi ses på Malmö Live!

Fri ålder || Insläpp till salong 19:00 || På Scen 19:30

Hitta till Malmö Live Konserthus

Malmö Live Konserthus
Dag Hammarskjölds Torg 4
21118 Malmö

Biljetter och priser

fredag 16 november, kl 19:30
Visa alla datum ››

Malmö Live Konserthus
Dag Hammarskjölds Torg 4
21118 Malmö

venuepoint Sittplats 695 kr
Sittplats 595 kr
Sittplats 595 kr