Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli

lördag 2 februari, kl 19:30

konsert Charlotte Perrelli

Ständigt aktuella Charlotte Perrelli ger sig i höst ut på stor konserthusturné tillsammans med sitt band och besöker Malmö Live den 12 november. För 20 år sedan vann hon Eurovision Song Contest i Jerusalem med “Take Me to Your Heaven”. Sedan dess har hon hunnit med mer saker än många gör under en hel livstid.

Släppt nio soloalbum och över 110 inspelade låtar, haft egna TV program, tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, varit programledare för tävlingen tre gånger, turnerat i Europa och Asien, haft egen julshow på Grand Hôtel i Stockholm, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller Skönheten och odjuret, Jesus Christ Superstar och senast Evita, släppt tre träningsböcker, driver egen skönhetskollektion – listan kan göras hur lång som helst och fortsätter att växa.

Sommaren 2018 är Charlotte på Gotland och spelar in det omåttligt populära Så mycket bättre som ni under hösten kan se på TV4. Charlotte släpper i höst även sin självbiografi – Flickan från Småland. Turnén med samma namn bjuder på en härligt blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter med Charlotte i fokus. Även inslag av hennes egna förebilder samt såklart tolkningarna från Så Mycket Bättre. En sammanfattning av Charlottes liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt egna band i Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får live som jag brinner för säger Charlotte.

Äta innan eller efter konserten?

Vi rekommenderar Plocke Pinn

Skomakaregatan 10

040-12 21 00

https://www.plockepinn.se/bordsbokning/

10 minuters promenad till Malmö Live

Malmö Live meddelar:

Våra garderober och barer med dryck & snacks öppnar en timme innan konserten startar.

Malmö Live är kontantfritt utom i garderoben som accepterar både kort och kontanter.

Åldersgräns 13 år || Insläpp till salong: 19:00 || På Scen 19:30

Hitta till Malmö Live Konserthus

Malmö Live Konserthus
Dag Hammarskjölds Torg 4
21118 Malmö

eller hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

Köp hotellpaket

Biljetter och priser

lördag 2 februari, kl 19:30
Visa alla datum ››

Malmö Live Konserthus
Dag Hammarskjölds Torg 4
21118 Malmö

venuepoint Sittplats 495 kr
Sittplats 495 kr
Sittplats 495 kr