Thomas Di Leva

Thomas Di Leva

fredag 15 mars, kl 18:00

konsert Thomas Di Leva

Ålder: 18år | Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 19.00 | | Endast sittande publik |

Thomas Di Leva tar nu sin kritikerrosade David Bowie-hyllning “Changes” till Karlstad!

"Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision." - Thomas Di Leva.

***

DI LEVA: Under våren intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format. Nu byggs showen om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2019 som når Nöjesfabriken den 15:e mars. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

Varmt välkomna till en fascinerande konsert i tid och rum där publiken får njuta av Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Di Leva.

Hitta till Nöjesfabriken

Nöjesfabriken
Karlagatan 42
65223 Karlstad

Biljetter och priser

fredag 15 mars, kl 18:00
Visa alla datum ››

Nöjesfabriken
Karlagatan 42
65223 Karlstad

tickster 190315: Konsertbiljett 460 kr