Stefan Sauk - Tillfälligt utbrott

Stefan Sauk - Tillfälligt utbrott

lördag 1 december, kl 19:30

teater humor föreställning Stefan Sauk

Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade karaktärer tillbaka på scenen i nyskrivna föreställningen -?Tillfälligt Utbrott-?!

Föreställningen tar avstamp i "Tillfälligt Avbrott" som var ett omåttligt populärt och samhällskritiskt inslag i humor- och satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet. "Det är mycket nu..." och "Jag är skeptisk" blev bevingade uttryck som gjorde Sauk älskad av hela svenska folket. Programmet var en spegel mot samtiden som på ett humoristiskt och nyskapande sätt påvisade dåtidens orättvisor och politiska snedvindar. Något som är lika nödvändigt och aktuellt idag som då. Föreställningen tar vid där den förra slutade och lägger in en högre växel. Vi får stifta bekantskap med såväl välkända karaktärer som helt nya. Sauk gör satir på ett unikt sätt som kommer att få makthavare att skälva och locka publiken till skratt (som eventuellt fastnar i halsen!).

Missa inte en av vår tids största skådespelarvirtuoser i denna satirbomb till föreställning!

Sauk har gjort otaliga roller inom film och TV de senaste 30 åren samt är en av Sveriges mest populära ljudboksinläsare. 2014-2016 spelades föreställningen SAUK -" Fortfarande Skeptisk (and some fcuking music) för fulla hus landet runt.

Arrangör: Lifeline Längd: 90 minuter, ingen paus.

Hitta till Lunds Stadsteater

Lunds Stadsteater
Kiliansgatan 13
22350 Lund

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

lördag 1 december, kl 19:30
Visa alla datum ››

Lunds Stadsteater
Kiliansgatan 13
22350 Lund

ticketmaster Från 405 kr
Till 460 kr