LEDIN - SKARPT LÄGE, PLATINUMBILJETTER

LEDIN - SKARPT LÄGE, PLATINUMBILJETTER

fredag 28 september, kl 21:30

show Tomas Ledin

Till det här evenemanget kan du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter. -? Begränsat antal och endast tillgängligt på Ticketmaster.se. -? Max 4 st biljetter per person.

Varför ska du köpa Ticketmaster Platinumbiljetter?

-? Försäkra dig om att få de mest eftertraktade biljetterna till de populäraste evenemangen. -? Dynamisk prissättning: Priset baseras och kan ändras beroende på efterfrågan.
-? Säker tillgång till kvalitetsunderhållning med Ticketmaster Platinum.

För mer information om Ticketmaster Platinumbiljetter -" se -?Övrig evenemangsinfo-?.

LEDIN TAR SIN HYLLADE SHOW -?SKARPT LÄGE-? PÅ TURNÉ Med hyllande recensioner och utsålda hus ända sedan premiären är SKARPT LÄGE en massiv succé! Under hösten gick showen på Cirkus i Stockholm och i vår fortsätter den kritikerrosade föreställningen på Rondo i Göteborg. Nu kan vi meddela att Ledin tar sin hyllade show på vägarna i höst. Turnén når tio städer med premiär i Karlstad den 28 september.

"Har man trumf på hand så har man" Anders Nunstedt, Expressen 4/5 "En generös bjudning med ett pärlband av extranummer redan från start" Jens Peterson, Aftonbladet 4/5 "Grym helkväll med Ledin!" Mix Megapol 4/5.

-?Efter galet roliga föreställningar i Stockholm och Göteborg ser jag verkligen fram emot att få komma ut med showen på turné och möta publiken i alla turnéstäderna. Räkna med minst samma ös som senast vi sågs!" Tomas Ledin.

Turnén presenteras av Live Nation, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion. Längd ca 2 h

Hitta till Löfbergs Arena

Löfbergs Arena
Norra Infarten
65465 Karlstad

Biljetter och priser

fredag 28 september, kl 21:30
Visa alla datum ››

Löfbergs Arena
Norra Infarten
65465 Karlstad

evenemang.se Från 2040 kr