DubbelTrubbel

DubbelTrubbel

3 nov 2018, lördag
Se biljettlänk för tid

teater Thomas Petersson Fars Komedi

Komiskt kaos på Lisebergsteatern.

I en lyxig sommarstuga i Kalmar har Sven-Erik planerat den perfekta helgen tillsammans med sin älskarinna Birgitta. Han har till och med ordnat en privat kock, för att sätta guldkant på romantiken. Hans fru Viktoria (Anna-Karin Palmgren) är på väg till tåget för att spendera helgen med sin mamma, och hans bästa vän Jan-Åke (Thomas Petersson) är på väg över för att sova i gästrummet, som ett perfekt alibi. Planen är idiotsäker! Vad skulle möjligtvis kunna gå fel…? Allt, visar det sig!

Jan-Åke har ingen aning om varför han egentligen är inbjuden, och Sven-Erik har ingen aning om att hans fru och Jan-Åke egentligen är hemliga älskare, så Viktoria väljer plötsligt att stanna hemma. Ännu värre blir det när kocken Birgit av misstag blir förväxlad med älskarinnan Birgitta, medan älskarinnan inte har en aning om hur man lagar mat! Mixa samman alla dessa ingredienser och du får en svindlande soppa… Nu är det upp till Sven-Erik och Jan-Åke att i hisnande tempo tillsammans trassla sig ur denna snurriga situation, medan förvecklingarna står som spön i backen.

Denna prisvinnande farsklassiker, av franske mästaren Marc Camoletti, får nu nytt liv i händerna på vår stjärnspäckade ensemble på Lisebergsteatern Göteborg, under hösten.

Välkomna till årets stora skrattfest!

Originalmanus Marc Camoletti Regi och svensk översättning: Pär Nymark Ensemble: Thomas Petersson, Birgitta Rydberg, Anna-Karin Palmgren, Anna Rydell, Martin Rydell Arrangörer 2Entertain & Vicky Nöjesproduktion

Hitta till Lisebergsteatern - Liseberg

Lisebergsteatern - Liseberg
Örgrytevägen 5
40222 Göteborg

eller köp ett hotellpaket med boende och biljetter i ett paket hos Nöjesresor.se.

HotellpaketKöp hotellpaket

Biljetter och priser

3 nov 2018, lördag
Se ovan biljettlänk för tid
Visa alla datum ››

Lisebergsteatern - Liseberg
Örgrytevägen 5
40222 Göteborg

eventim Sittplats 495 kr