Tomas Andersson Wij

söndag 14 november, kl 19:30

Kontrollera biljettuppgifter noga och läs mer om Covid-19 här.

Tomas Andersson Wij
konsert tomas andersson wij

Tomas Andersson Wijs bästa tid är nu. Drygt 20 år in i karriären har han etablerat sig som en av sin generations stora berättare och scenpersoner. Det tolfte albumet i ordningen, ”Högre än händerna når”, pekar ut en delvis ny riktning i hans produktion – med ett modernare, mer pianobaserat sound – och har tagits emot med öppna armar av både publik och kritiker.

Under pandemiåret 2020 passade TAW på att starta motgångspodden Hundåren, där han talar med artistkollegor om de värsta åren i karriären. Podden, som under hösten porträtterat Nina Persson, Titiyo, Henrik Schyffert, Peter LeMarc med flera har blivit en succé och den 18 januari 2021 startade säsong två.

“Men det jag längtar efter allra mest nu är att få komma ut och spela, säger Tomas Andersson Wij. Jag saknar publiken. Jag saknar till och med vägkrogarna. Ett så här långt uppehåll från scenen har jag aldrig haft och jag kommer aldrig mer att ta den för given.”

SERVERING I ANSLUTNING TILL FÖRESTÄLLNINGEN i både foajé och restaurang. Bordsreservation kan göras på www.matscenen.se

(Vi följer utvecklingen av pandemin och om nya restriktioner begränsar publikantalet ges det plats till föreställningen enligt turordning, samt återköp av obrukbara biljetter.)

Hitta till Landskrona Teater

Landskrona Teater
Järnvägsgatan 2
26132 Landskrona
Hitta hotell via bookingsweden.se

Biljetter och priser

söndag 14 november, kl 19:30
Visa fler datum ››

Landskrona Teater
Järnvägsgatan 2
26132 Landskrona

tickster