At the Movies - med Skromberga Blåsorkester

At the Movies - med Skromberga Blåsorkester

söndag 11 november, kl 17:00

konsert

Skromberga Blåsorkester, fyller 140 år i år. Detta ska firas lite extra med en konsert på Landskrona Teater. Konserten har namnet ”At the movies” och temat är filmmusik. Det betyder att all musik på ett eller annat sätt har hörts i någon film. Musiken varieras mellan allt från valser till rock n roll. Det blir musik från drama, komedier, tecknat, western med mera.
För att göra det hela ännu mer intressant har vi i år bjudit in en elgitarrist som solist till konserten. Det öppnar för nya dimensioner i musiken bland de annars så traditionella blåsorkesterklangerna. Årets solist heter Christofer Malmström. Som sologitarrist i och en av grundarna av hårdrocksbandet Darkane från Helsingborg har han flera världsturnéer i bagaget. Detta är dock första gången han kommer att spela med en blåsorkester. Förutom att spela i ett av världens bästa hårdrocksband med flera album bakom sig har Christofer även släppt ett soloalbum och ser mycket fram emot att göra denna konsert.
Orkestern Skromberga Blåsorkester.
Grundades 1878 då några gruvarbetare beslöt sig för att börja spela tillsammans. Sedan dess har den lilla sextetten växt och blivit till dagens orkester. Ett antal traditionella konserter görs varje år och sedan förra året är konserten på Landskrona teater en blivande tradition. Andra är trettondagskonserten som kom till för snart 50 år sedan samt valborg, första Maj och Midsommardansen
Dirigent är Tomas Nordström och konferencier är Thomas Ejdemyr.

Hitta till Landskrona Teater

Landskrona Teater
Järnvägsgatan 2
26132 Landskrona

Biljetter och priser

söndag 11 november, kl 17:00
Visa alla datum ››

Landskrona Teater
Järnvägsgatan 2
26132 Landskrona

tickster Ordinarie 170 kr