A Tribute to The Starz Of The SixtySeventies feat Aqualuung

A Tribute to The Starz Of The SixtySeventies feat Aqualuung

lördag 17 november, kl 17:00

konsert

Två häftiga konserter i en och samma föreställning. En nostalgichock utan dess like. Den något udda personligheten "Aqualuung" med sitt band Popside och den speciellt inbjudna gitarrgruppen "The ShadVentNicks" som "förband" ger er alla en resa från tidigt 60-tal fram till slutet av 70-talet. Således blir det en häftig resa i nostalgins tecken.

Efter att ha arbetat inom musikbranschen i över 40 år och turnerat och arbetat med artister som London Symphony Orchestra (UK), Shaggy, Herman´s Hermits (UK), Highway (NL), Joe Fagin (UK) m.fl och gjort mängder av konserter och -?klubbgigs-? som rocksångare i Europa beslutade Aqualuung att sätta upp en egen produktion -" -?A Tribute to The Starz Of The SixtySeventies-?. -"Det sitter i modersmjölken den här musiken och när alla jag ville ha med på turnén var lediga var det bara att trycka på knappen, berättar Aqualuung.

-"Jag arbetade många år i London i mitten av 80-talet och då bl.a.med London Symphony Orchestra. På dessa konserter som hette -?Classic Rock-? var musiken inriktad på rockmusik i klassisk tappning. Sättet de kunde framföra låtar med The Who, The Beatles, Roy Wood och många andra artister på, gjorde att jag förstod hur innehållsrik den faktiskt var. Då Pete Townshend -?sprang-? på kontoret en del där fick jag möjligheten att få en förklaring på varför han gav tillstånd till LSO att spela in några av hans verk, bl.a. -?Pictures Of Lily-? och -?Pinball Wizard-?. Svaret var, så långt jag minns: Allt går att göra bra utav musiken från 60-talet, så sant. Även idag spelar ju unga och nya artister in låtar från 60-talet. Hörde nyss en version av Beach Boys -?Bluebirds Over The Mountains-? med Led Zeppelin sångaren Robert Plant! Han är ju inte direkt känd för att göra på detta sätt. Men han är ju också en artist präglad av 60-talet även om han sysslade med lite tyngre musik i Zeppelin. Men du förstår vad jag menar....

När jag sedan kunde få helt underbara The ShadVentNicks med mig som -?special guests-? och uppvärmare var lyckan total. Dessa boys visar var skåpet skall stå när det gäller 60-talets häftiga gitarrmusik med artister som The Shadows, The Ventures m.fl. Jag kan lova, de har ett gäng överraskningar med sig. Så -" all in all -" det blir en häftig resa i nostalgins tecken -" nostalgi som ju är skön plåga svår att bli av med.

Varmt välkomna!

Längd: ca 2 timmar och 5 minuter inklusive paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på 0300-834595 Arrangör The Concert Bureau Ltd & European Concerts

Hitta till Kungsbacka Teater

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42
43442 Kungsbacka

Biljetter och priser

lördag 17 november, kl 17:00
Visa alla datum ››

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42
43442 Kungsbacka

ticketmaster Pris 425 kr